USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В офісі «Європейської солідарності» знайшли телевізори, які, ймовірно, зникли з ситуативної кімнати АП

20 Грудня 2019 18:53
Партія «Європейська солідарність» повідомила про обшуки в їхньому центральному офісі за адресою вул. Лаврська, 16 працівниками Держбюро розслідувань.

Про це повідомила пресслужба партії, передає hromadske.

«Молодики спортивної статури з прихованими обличчями заблокували вхід на робочі місця і довго не представлялися. Врешті решт з’ясувалося, що ця «спецоперація» проводиться працівниками Державного бюро розслідувань», – заявили у пресслужбі партії.

Інформацію про це підтвердила речниця Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова. Вона зазначила, що санкціоновані обшуки проводилися за декількома адреса, зокрема на території, де розташовується офіс «Європейської солідарності».

Ці дії проводилися в рамках двох досудових розслідувань: одне стосується операції купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському», інше – щодо «ситуативної кімнати» в Адміністрації президента, приміщення обладнане системою захисту від зовнішнього прослуховування.

ДБР надало «Страні» відео, як вилучаються телевізори. «Ми припускаємо, що це телевізори з ситуаційної кімнати в Адміністрації президента. Але так це чи ні, скажемо пізніше – після того, як буде проведена експертиза», – повідомили в прес-службі ГБР.
Нагадаємо, у травні цього року з ситуативної кімнати Адміністрації президента зникли всі монітори і сервери, де зберігалася секретна інформація.

Повідомлялося, що вся техніка зникла з вини екс-президента Петра Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
факт Показати IP 20 Грудня 2019 19:10
Барига!
Москаль до факт Показати IP 21 Грудня 2019 07:34
А унитазы проверяли?
Ага до Москаль Показати IP 21 Грудня 2019 10:27
И потом окажутся они из кораблей,а еще драгоценности из ювелирного магазина -которые силовики запихивали себе по карманах год или больше назад при обыске
Андрій Показати IP 22 Грудня 2019 10:20
За зникнення серверів з інформацією повинні нести покарання і сбушники і служба охорони і сам бивший гарант. За втрату інформації з обмеженим доступом простим смертним грозить тюрма, подивимось що далі буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus