USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Києві обшукують банк Порошенка, – ЗМІ

13 Вересня 2019 12:15
У Києві обшукують офіс Міжнародного інвестиційного банку, основним власником якого є експрезидент Петро Порошенко, повідомляє 24 канал.

«Які саме правоохоронні структури здійснюють обшуки – поки що невідомо. Силовики на місці подій ситуацію не коментують, кажуть – все питання до слідчого. Представники банку заявили, що не мають інформації про обшуки», – йдеться в повідомленні.

У той же час, юрист Андрій Портнов у Facebook повідомив, що обшуки проводяться у зв’язку з кримінальною справою про відмивання Порошенком злочинних доходів.

«Друзі, хороші і життєстверджуючі новини надходять з Міжнародного інвестиційного банку, що належить Порошенку. Там зараз йдуть обшуки щодо епізоду зняття Порошенком у період травня – червня цього року 340 кг раніше відмитих в офшорах готівкових доларів. Нагадаю, з особистих рахунків Порошенка за виданою ним за один день до поразки у другому турі виборів довіреності на ім’я першого помічника президента України Онищенка було знято 34 мільйони вкрадених в української держави і відмитих в острівних юрисдикціях доларів», – написав він.

Відзначимо, сам Порошенко зараз перебуває на допиті в Держбюро розслідувань. Попередні три повістки він проігнорував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тор Показати IP 13 Вересня 2019 12:55
Кожного дня повідомлення про обшуки. Хлопці що шукаєте? Може я знаю?
Рот до Тор Показати IP 13 Вересня 2019 14:09
шукаємо золото партії регіонів!
Клава Показати IP 13 Вересня 2019 14:29
а що, викрадене Януковичем Портнов вже познаходив ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus