USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У діях луцьких поліцейських не виявили ознак складу злочину

31 Травня 2016 14:12
Розслідування інциденту з нібито стріляниною у Луцьку завершилося. Довести факт стрілянини не виявилося можливим, адже відсутні ознаки складу правопорушення у діях працівника поліції Луцького ВП ГУ НП у Волинській області.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Так, у відповіді поліції від 14 травня вказано, що розслідування завершене, і довести факт стрілянини не виявилося можливим.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, у Луцьку мешканці вулиці Станіславського поскаржилася на нібито стрілянину. Вони викликали поліцію. Як з’ясувалося згодом, зброї ніхто не бачив, але чули вибухи петард. Інцидент трапився 16 квітня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Для всіх Показати IP 31 Травня 2016 15:03
Патрульні вище законів.
Паша Показати IP 1 Червня 2016 08:02
Це були не патрульні, а менти з міськвідділу. І їх пов'язали патрульні, і зброя була, на бодікамери все зафіксовано. А от сог з грибоєдова відразу як приїхали спробували приховати зброю і прикрити п'яних ментів. По ходу їм вдалося таки прикрити і завершити розслідування так як їм потрібно. Я думаю це ще не кінець історії, стара система не здається...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus