USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вбивство 5-річного хлопчика: слідство перевіряє версію, що вистрілити міг син поліцейського

4 Червня 2019 14:40
Слідчі у справі про вбивство 5-річного хлопчика Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому перевіряють версію, про те що вистрілити міг 14-річний син підозрюваного поліцейського Володимира Петровця.

Про це повідомляє Громадське.

Так, за версією слідства, в будинку Петровця, де відпочивали підозрювані, окрім дорослих були також діти.

Зокрема, й 14-річний син Петровця, який також ймовірно стріляв зі зброї.

Раніше повідомлялось що суд взяв під варту підозрюваних у вбивстві Кирила Тлявова поліцейських Володимира Петровця та Івана Приходька.

Нагадаємо, 5-річний Кирило Тлявов помер у лікарні 3 червня.

31 травня до реанімаційного відділення «Переяслав-Хмельницької ЦРЛ» доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У лікарні в дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва.

Наразі основна версія, що дитину випадково поранили працівники поліції, які напідпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обвох підозрюваних затримали.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що прокуратура перекваліфікувала підозру на статтю про умисне вбивство.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв справедливе покарання для винних у смерті 5-річної дитини.

Ввечері 3 червня під будівлею МВС у Києві влаштували акцію із вимогою справедливого розслідування вбивства поліцейськими 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.

У МВС повідомили про відсторонення від виконання службових обов’язків керівництва підрозділу поліції в Переяслав-Хмельницькому.

Крім того, у зв’язку з інцидентом Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Червня 2019 14:56
найкраща версія для всіх - щоб ніхто серйозно не постраждав в результаті цієї прикрої пригоди (тьфу гидко)
Нема слів Показати IP 4 Червня 2019 15:55
Підкину ще йому версію для відмазки-сама себе та покійна вже дитина обстріляла,або вистрілила покійна родичка цього "невинуватого" ,,,бо її вже нема та й пістоля з собою узяла....Був би Людиною ,то не дозволив грішити на сина ,(якщо це не вигадки інших) , бо в житті може йому наврочити недоброго
Тор Показати IP 4 Червня 2019 17:44
В Україні жити неможливо. Треба або знищити всю існуючу владу, і їхніх родичів, або тікати з України. Те що тут робиться вже давно вийшло за рамки беспредела. Чомусь українці бесправні перед ментами, прокурорами, мають право тільки платити податки, а срані фірташі ахметови порошенки, жирують на бідах населення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus