USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Донецьку готують жінок, які будуть блокувати військові частини?

31 Травня 2014 15:17
Сепаратисти під гаслом "Донбас-Росія" проводять мітинг на центральній площі Леніна в Донецьку, повідомляє УНІАН з посиланням на кореспондента "ОстроВа".

Тут зібралися близько тисячі осіб. Вони тримають в руках прапори терористичної організації "ДНР", триколори, прапори "Русского блока", "Народного ополчення Донбасу".

"Донбас буде тепер тільки російським", - заявляють учасники мітингу. "Донбас - Росія!" - скандують вони.

"В Одесі сподіваються на нас, що ми побудуємо свою країну і допоможемо їм, як нам допомагають брати-росіяни. Ви знаєте, що труни російських хлопців, хлопців з Чечні, відправили в Росію. Нам допомогли і ми допоможемо", - заявила зі сцени представник партії "Русский блок", діяльність якої заборонена в Україні, Наталія Білоцерківська.

Виступаюча запропонувала сформувати жінок, які підуть блокувати військові частини на території Донецької області.

"Пропоную сформувати ополчення жінок, які підуть блокувати військові частини у нас. Ніхто не скаже, що стріляють у терористів, якщо підуть жінки. Ми в намети будемо записувати жінок-добровольців. Я буду особисто записувати в наметі", - заявила вона.

На площі виступив і бойовик Павло Губарєв, який вважає себе "народним губернатором", він заявив про те, що іншим областям України потрібно допомогти увійти до складу федеративної держави Новоросія".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
олег Показати IP 31 Травня 2014 19:36
Взимку на західній україні жінки також блокували військові частини. у луцьку тоді блокували частину внутрішніх військ. На Сході тепер теж саме діється
иван до олег Показати IP 31 Травня 2014 19:44
На востоке еще смешнее, Олег. Договариваются с военными, постреляют для приличия в воздух, и отправляются по домам, все живые и довольные. А Тымчук потом расписывает, как три сотни мужиков всю ночь ожесточенно поливали свинцом друг друга - и жертв та пораненых нэмае...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 1 Червня 2014 00:05
білоцерківська обвяжеться гранатами і піде в наступ
Гость Показати IP 1 Червня 2014 10:18
А ви скажіть цій козі,хай фугує в рассею і там кричить.Підуть наші жінки, їх туди ніхто не посилає, а ця сеператистка,хай ідуть. А ви попередьте,що будете стріляти на ураження. Самі нарвалися, самі хочуть загинути за рассею вперед, в магадан там вас чекають,придурки
Ирина Показати IP 1 Червня 2014 12:55
дурачок ти, гость, ось вони і фугують в расею і кричать, а після твоїх і таких самих висловів іще багацько таких пофугують. То нащо тоді воювати за восток України, якщо ти сам і такі, як ти, його не хочете?! чи ти мазохіст і тобі подобається, як наших пацанів з Волині валть?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus