USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП поблизу Луцька постраждав поліцейський

3 Березня 2019 11:12
Учора на автодорозі в селі Тростянець сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «BMW X5», за кермом якого перебував 42-річний житель Луцького району, та службового автомобіля Ківерцівського відділу поліції «Isuzu D-Max». У ДТП постраждав 43-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції, механічні ушкодження отримали обидва транспортні засоби, інформує прес-служба волинської поліції.

Автопригода сталася близько 17 години. На місце події одразу ж виїхало керівництво поліції Волині, Ківерцівського відділу поліції, співробітники відділу інспекції з особового складу та слідчо-оперативна група ГУНП в області.


Поліцейські з’ясували, що екіпаж сектору реагування патрульної поліції під час здійснення патрулювання на автодорозі в селі Тростянець виявив автомобіль «BMW X5», який, порушуючи правила обгону, створював аварійну ситуацію та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Правопорушник не виконав законну вимогу поліцейських про зупинку й продовжив рух. Під час переслідування поліцейськими, правопорушник, не увімкнувши покажчик повороту та не впевнившись у безпечності маневру, здійснив поворот ліворуч, чим допустив дорожньо-транспортну пригоду. Натомість, як заявляли свідки ДТП, патрульне авто рухалося на дуже великій швидкості та, намагаючись обігнати БМВ, зіткнулося з ним. Також сам водій заявляв, що він не втікав від патрульних.

У ДТП постраждав 43-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції. Його госпіталізували в районну лікарню. За кермом автомобіля «BMW X5» перебував 42-річний житель Луцького району. Водій та поліцейські пройшли освідування на вміст алкоголю в крові, яке засвідчило, що вони не перебували в стані сп’яніння.

За фактом ДТП слідчі поліції Волині розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. У ході досудового розслідування буде надана правова оцінка діям всіх учасників автопригоди. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
отак Показати IP 3 Березня 2019 11:39
а відосік з реєстратора буде? 43 роки інспектору - з старих ментів.
Andrij Показати IP 3 Березня 2019 11:45
водитель БМВ утверждает что не заметил нарушение правил и преследование патрульных, так он может слепой или глухой???!!! проверить его надо а потом за хитрожопость на нары.
777 Показати IP 3 Березня 2019 12:41
шустро раздуплились,уже и виноватого назначили.с какого водителю бехи убегать,трезвому на чистой тачке?
дідо Показати IP 3 Березня 2019 12:51
Патрульний не користувався паском безпеки, тому травмувався.
Анонім Показати IP 3 Березня 2019 14:28
А для чого ганятися,ставити під загрозу життя людей?Зафіксували порушення,пробили номер...їдь де він мешкає і чекай....Хотіли бабло стягнути прямо на дорозі?
Олег до Анонім Показати IP 3 Березня 2019 15:04
Давайте змоделюємо ситуацію далі. Номера зафіксували пробили і помалу їдуть. В цей час водій х5 умовно нетверезий валить далі доганяє Вас розбиває Вам авто. Ваша реакція ?
Анонім до Олег Показати IP 3 Березня 2019 19:26
Моделюй далі...а зараз маєшь дві розбиті авто,тверезих водіїв,відсутність відеореєстраторів...і обвинуватять водія який ніби-то, десь колись, когось неправильно,з точки зору поліціянтів,обігнав.
дідо до Анонім Показати IP 3 Березня 2019 15:17
а якшо номера липові, а в машині жертва?
Олег Показати IP 3 Березня 2019 22:53
А ти я бачу в коментарях перший і головне нагадити. Що життя не вдалось ? В сусіда і жінка краща і хата вища? А сам пробував користь суспільству принести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus