USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ДТП загинув 45-річний волинянин

8 Червня 2016 11:28
У дорожньо-транспортній пригоді на Житомирщині загинув мешканець Волині, - повідомляє прес-служба житомирської поліції.

Пригода трапилася вчора, 7 червня, близько 16.10 на 144 км дороги Київ-Чоп, поблизу села Сонячне.

Згідно з попередньою інформацією, причиною ДТП стала раптово виникла технічна несправність автомобіля «Мерседес Спринтер», пов’язана із пошкодженням колеса.

У результаті транспортний засіб опинився на зустрічній смузі руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Мастер», за кермом якого перебував 45-річний житель Волинської області.

Чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди, як і водій «Мерседеса», як з’ясувалось, 37-річний житель Закарпатської області.

Також до лікарень обласного центру з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлено ще трьох людей.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхіді слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кейт Показати IP 8 Червня 2016 12:28
Люди добрые, верните назад техосмотр, желательно не коррумпированный.
Толік до Кейт Показати IP 8 Червня 2016 16:01
Річ не техогляді. Авто могло на великій швидкості попасти в яму і пошкодитися
Василь до Кейт Показати IP 8 Червня 2016 20:43
"раптово виникла технічна несправність" - читайте, будь ласка, уважно. Це означає що щось з колесом сталося відразу перед аварією і техогляд, пройдений навіть день до того, не кажучи вже про місяць чи більше, нічого б тут не змінив. Шукайте в нашій країні інші чинники які призводять до масових автопригод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus