USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Дубно з колонії втік в'язень

22 Квітня 2014 15:29
В понеділок, 21 квітня, з виправної колонії у місті Дубно Рівненської області втік 40-річний ув'язнений.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі пенітенціарної служби України у Рівненській області, втеча в'язня стала справжньою несподіванкою для співробітників установи, оскільки вже через два місяці втікач повинен був вийти на свободу.

"Ув'язнений працював на підсобному господарстві колонії, коли вчинив втечу. До цього він характеризувався як спокійний та врівноважений в'язень", – розповіли нам у колонії.

Зараз на території Рівненщини, а також прилеглих областях, зокрема на Волині, оголошений план перехоплення втікача. Чоловікові, який невдовзі мав вийти на волю, загрожує від трьох до п'яти років тюрми за втечу із колонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
LL Показати IP 22 Квітня 2014 21:08
Дубенська ВК - для неповнолітніх... а втік 40-річний в"язень... щось не те...
Лучанин Показати IP 22 Квітня 2014 23:44
побіг на заміну вакантної посади лідера ПС у Західному регіоні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus