USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцьких школах капітально ремонтують харчоблоки

5 Липня 2019 19:36
У КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №11 – колегіум» та ЗОШ І-ІІІ ступенів №16 капітально ремонтують харчоблоки. На ці потреби з міського бюджету кожна школа отримала по пів мільйона гривень.

Про це інформують на сайті Луцької міськради.

«Проведення ремонтів в харчоблоках шкіл дуже важливі, адже там відбувається приготування їжі, яку споживають учні школи. Все повинно відбуватися в нормальних санітарно-гігієнічних умовах, адже в багатьох навчальних закладах стеля у їдальнях дуже застаріла, не працює вентиляція, а люди працюють в поганих умовах. Звісно, це – ненормально, тому потрібно робити капітальні ремонти», - зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, оглядаючи приміщення харчоблоку у ЗЗСО №11.

Для комфортного перебування кухарів в харчоблоках та учнів, які прийдуть сюди на сніданки та обіди, будівельники замінюють плити та електрообладнання, роблять вентиляцію та ставлять нові роздаткові лінії. Обіцяють зробити все якнайкраще, аби 1 вересня школярі, вчителі та кухарі не впізнали свої шкільні їдальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
завгосп Показати IP 6 Липня 2019 10:39
краще оздоровчі заплатіть техперсоналу будете скоро самі готувати школи до навчального року

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus