USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Гамбурзі з'явились білборди з обличчями українських бійців

5 Липня 2017 18:05
У німецькому Гамбурзі напередодні саміту країн «Великої двадцятки» на вулицях міста з'явились білборди та сітілайти зі світлинами облич українських військових та волонтерів.

Як зазначають в Українському кризовому медіа-центрі, таким чином лідерів країн G20 закликають глянути в очі українським патріотам.

«Ці мужні люди об’єднані проектом «Уважно подивіться на ці обличчя» – «Look closely at their faces», що був започаткований УКМЦ, Посольством України у США та фотографом Романом Ніколаєвим у вересні 2016 року», – пояснюють в УМКЦ.

Нагадаємо, 7 липня у німецькому Гамбурзі розпочнеться дводенний саміт лідерів країн "Великої двадцятки". У рамках саміту відбудеться перша зустріч президента США Дональда Трампа та президента Росії Володимира Путіна, на якій планують обговорити й українське питання.

Тисячі людей приїхали до Гамбурга, аби виступити проти саміту "Великої двадцятки". Серед протестувальників є антиглобалісти, представники лівих партій та активісти еко-руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гамбург Показати IP 6 Липня 2017 10:19
Німці більше руским вірять ніж нашим, ефект нульовий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus