USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Хмельницькому за державну зраду затримали соратницю Медведчука

17 Липня 2016 23:03
В ГПУ заявляють, що при наявності доказів, готові відкрити кримінальне провадження проти одіозного політика, - пише ТСН.

Розширення мережі "територіальних громад", створення яких активно лобіює лідер організації "Український вибір", кум президента РФ Віктор Медведчук, заблоковане правоохоронцями.

Як заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, відповідна нарада з силовиками з приводу діяльності громад пройшла за участі президента України.

"Одіозний пан Медведчук зі своїм "Українським вибором" розпочав роботу по реєстрації в Міністерстві юстиції і з осередками в кожній області організацій, які називаються по-різному, але сходяться в одному – це так звані територіальні громади, і вони відверто закликають не сплачувати податки Українській державі, а платити податки виключно цим самозваним громадам", - зазначив генпрокурор.

Луценко також заявив, що у Хмельницькому, де один із таких підрозділів був зареєстрований, громадянка, яка оголосила себе керівником цієї територіальної громади, почала збирати податки у підприємців.

Жінка була затримана і їй буде інкриміновано статтю за державну зраду.

"І я впевнений, що це єдина правильна відповідь. Якби так діяли раніше, ми б не були у стадії війни із зовнішнім і внутрішнім ворогом", - наголосив очільник ГПУ.

Він також додав, що за наявності прямих доказів щодо сепаратизму з боку Медведчука ГПУ готова моментально висунути політику відповідні обвинувачення.

"Якщо будуть прямі покази на славнозвісного пана Медведчука, то ніхто не побоїться пред'явити йому відповідні обвинувачення", - констатував Юрій Луценко.

Нагадаємо, саме Віктора Медведчука, про зв'язки якого з вищим політичним керівництвом Росії відомо всім, називають відповідальним за звільнення з полону Надії Савченко, яка одразу активно включилася в політичне життя країни й зробила низку гучних заяв.

До слова, гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками ДНР і ЛНР Захарченком і Плотницьким.

"Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 17 Липня 2016 22:59
,А хіба усе, що проти громадянскої війни, є державна зрада? .
Віктор до Анонім Показати IP 18 Липня 2016 08:06
А яке має відношення громада, що закликає не платити податки державі, але бере їх собі, до громадянської війни? Чукча пісатєль?
ххх Показати IP 18 Липня 2016 08:55
а коли вона давала присягу,депутата ще жодного не посадили.
Анонім Показати IP 18 Липня 2016 08:59
А хто такий юрій вінничук і що він зробив для держави А Надія Савченко-Герой України
аНОНІМ до Анонім Показати IP 18 Липня 2016 10:19
А шо такого зробила савченко для України, крім того, що взяла участь в шоу "за стєклом"?? Якщо це заслуговує на найвищу державну нагороду, то як нагороджувати тих хто РЕАЛЬНО ВОЮЄ З АГРЕСОРОМ І СИДИТЬ В РЕАЛЬНОМУ ПОЛОНІ БАНДИТІВ і тих хто РЕАЛЬНО ВЖЕ ЛЕЖИТЬ В ЗЕМЛІ ЗА КРАЇНУ ??? Чи в нас, треба бути полоумним неадекватом, щоб отримати нагороду героя??
Винничанка до Анонім Показати IP 19 Липня 2016 17:29
Не знаєте, хто такий Юрій Винничук? Не будьте невігласом. Краще помовчіть....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus