USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцях - мітинг з приводу нічної погоні за п'яним поліцейським. ВІДЕО

13 Березня 2017 11:41
Від самого ранку Ківерцівський відділ поліції пікетували представники громадських організацій Волині. Людей обурила поведінка п’яного капітана, начальника Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталія Алексюка, який понад 100 км тікав від патрульних. Пікетувальники вимагають негайного розслідування справи.

Нагадаємо, минулої суботи луцьким патрульним довелося оголошувати план-перехоплення. Як повідомлялося, близько 100 км правоохоронець на нерозмитненій автівці втікав від переслідувачів. Проте патрульним вдалося наздогнати його аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. У авто разом із ним перебувала ще дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна.

«Алексюк В. Ю. на вулиці Набережній міста Луцька порушив правила дорожнього руху: перетнув подвійну суцільну смугу, проїхав на заборонне червоне світло світлофора. Через це його помітили й зупинили інспектори Управління патрульної поліції Луцька. Втім, Алексюк В. Ю., який керував автомобілем марки Mitsubishi блакитного кольору з іноземними номерами реєстрації LIP QI 724 зупинився, а коли поліцейські вже підходили до нього, втік з місця пригоди. Втеча тривала більше години на великій швидкості (більше 150 км за годину).

Після того, як патрульні задіяли план перехоплення, Алексюк В. Ю. вчинив кілька правопорушень: врізався в авто патрульних поліцейських, через що один із правоохоронців отримав легкі тілесні ушкодження, та намагався наїхати автомобілем на керівника Груп швидкого реагування Громадського формування «Самооборона Волині» Олександра Лєсного.

Врешті, Алексюк В. Ю. був затриманий. У результаті освідування на стан сп’яніння алкотестером Drager був виявлений рівень алкоголю в крові Алексюка В. Ю., який становив 1,42 проміле», йдеться у заяві «Самооборони Волині».

Сьогодні ж, 13 березня, під стінами Ківерцівського відділу поліції зібралися пікетувальники. Зокрема, приїхали Самооборона Ківерців, Луцька, Рожища, Громадське формування Варта порядку, організації «Серце Патріота», депутати місцевих рад та просто небайдужі громадяни, які обурені суботнім випадком, пов’язаним з погонею за п’яним капітаном.


Начальник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук, його заступники та працівники зустрілися з пікетувальниками та вислухали їхні вимоги. Активісти вручили керівництву районного відділку відповідне звернення, в якому, зокрема, вимагають негайного і невідкладного реагування з боку правоохоронних органів і прокуратури на вчинений злочин.

Також Ольга Захарчук, яка є начальником Ківерцівського відділу пробації, підполковником внутрішньої служби, вимагала привселюдного вибачення від Юлії Романюк за те, що вона під час затримання назвалася її ім’ям, чим нанесла шкоду діловій репутації представнику правоохоронних органів.

Зі слів начальника Ківерцівського відділу поліції Юрія Столярчука, стало відомо, що Віталій Алексюк наразі перебуває на лікарняному.

За нанесені матеріальні збитки порушник понесе фінансову відповідальність.

«Така ганебна поведінка Алексюка ганьбить не лише новостворену Національну поліцію, а й звання учасника АТО», - висловлювали своє обурення пікетувальники.

Як повідомив речник волинської поліції Віктор Гомоль, за нічним інцидентом за участю працівників Ківерцівського відділу розпочато службове розслідування. Йдеться про керівника одного із секторів і дільничного офіцера Ківерцівського відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Патріот Показати IP 13 Березня 2017 12:02
Ще треба перевірити його хворобу!
маха Показати IP 13 Березня 2017 12:04
звільнити !!! і забрати всі пільги.
Масі дурак......у до маха Показати IP 13 Березня 2017 12:17
Піди туди де ми ті пільги отримали тоді піз........ітимеш
Юлія до маха Показати IP 13 Березня 2017 12:30
Звільнити всіх, хто перешкоджав затриманню
Анонім до Юлія Показати IP 13 Березня 2017 15:30
Ага, а Юлю назначити на їх місце
ххх Показати IP 13 Березня 2017 12:16
менти в ато тільки на блокпостах кошмарити вміли
Цікаво Показати IP 13 Березня 2017 12:16
А чому ті ледарі не на роботі? Яке пікетування в робочий час?
Я до Цікаво Показати IP 13 Березня 2017 13:39
А це і є їхня робота. Хто як вміє так і заробляє!
Кастрюлька Показати IP 13 Березня 2017 12:17
Понедiлок, робочий час... Шо роблять усi цi тунеядцi?
Вася до Кастрюлька Показати IP 13 Березня 2017 12:41
це не ледарі, а організоване злочинне угрупування - ОЗУ, Лесной і Ніколайчук керівники ОЗУ
нагадую до Кастрюлька Показати IP 13 Березня 2017 13:19
Нік кастрюлька це діагноз
шкет Показати IP 13 Березня 2017 12:46
Справжнє обличчя" реформованої " поліції в усій красі.
маха до шкет Показати IP 13 Березня 2017 14:28
тому що бувших мент.... так як і алкоголіків не буває !
Роман до шкет Показати IP 13 Березня 2017 15:33
Ну поліціянти краще враження справляють, ніж ті
Просто Показати IP 13 Березня 2017 13:00
Хороше діло "мітинг", пропіарився Ніколайчук і його самооборонівці!!!! Хочу запитати де його мітинги з приводу жахливого ставлення в лікарнях де першим ділом питають де родичі і хто буде платити, де в наших дружин, сестер без дачі на "лапу" відмовляються приймати пологи, де мітинги з приводу жахливого стану доріг на яких населення розбиває автомобілі та травмується, де мітинги з приводу того, що наші бабусі і дідусі живуть голодаючи та пенсію віддають за комунальні послуги, дорогі ліки,...? Я думаю дуже хороше питання для всіх нас.
Вася до Просто Показати IP 13 Березня 2017 13:51
мітінг це помста Ніколайчука на тлф дзвінок з погрозами про волохатого бородатого у♡бана
Соня до Просто Показати IP 13 Березня 2017 16:50
де та вся шушара? а там де Ви написали їм неплатять, то воно і не гавкає
Просто до Соня Показати IP 13 Березня 2017 22:45
100%
За правду Показати IP 13 Березня 2017 13:18
Цілком підтримую те, що порушник має понести повну міру покарання за вчинений злочин!!! Але, цікаво, чого окремі активісти розкручуюсь саме цей випадок??? Чого не чути про кричущу дтп на Дубенській, де не ясно, що буде з хлопцем!!!??? Яке життя його чекає після аварії??!!! Чого мовчать про вбивство матері двох дітей Ківерцівським "мажором"?? Чому про це не кричать по усіх телеканалах, не збирали мітинги??? Можливо тому, що там "вск вирішено", а тут можна публічно все зробити, і результат буде??!! Коли активісти перестануть піаритись???
Андрій до За правду Показати IP 13 Березня 2017 19:56
твоя позиція "методично правильна" і мабуть навіть оплачувана. Але "нічого не чути" - абсолютна неправда. тут же на ВН не менше 10 статей в різний час було про кожну зі згаданих подій, і резонанс був чималий. А от різниця між подіями насправді дуже очевидна - в тих 2 випадках винуватці були цивільними, тут - по/мі/ліція. ну і власне самооборона в цій погоні була безпосереднім учасником, а втих 2 ДТП - і близько не була. Тому й абсолютно зрозуміло цікавиться і привертає увагу саме сюди.
До просто Показати IP 13 Березня 2017 13:40
Тепер тих пяних міліон в області, хай на якогось крутого наїдуть, тіпа Мудрика і хрюкають.
Просто до До просто Показати IP 13 Березня 2017 22:53
Вони бідолахи перелякались погроз, п'яного "копа" куда їм до крутого :-))))))))
Набридло Показати IP 13 Березня 2017 15:16
Самооборона ПОЗОР і ГАНЬБА. Ніколайчука на мило!!! Брехуни!!!Рижков -вчи мову!!!!!
хах Показати IP 13 Березня 2017 15:19
актівісти-ан****ти,особливо климчук ...
хелоу Показати IP 13 Березня 2017 16:22
ця самооборона збірник алкашів!!!! очередний спосіб пропіаритися, вони нібито живуть "по закону", але ми ж всі люди, найперше має бути відчуття ЛЮДЯНОСТІ! ВАМ3, толпі патлатих скажуть бити і розганаяти людей як на майдані і ВИ будете це робити!!! © це мене сказав особисто член вашого зборища алкашів!!!!
ага до хелоу Показати IP 13 Березня 2017 16:26
повністю згідний!!!!
а мабуть так Показати IP 13 Березня 2017 16:26
Соромно, що в державі верховенство патлатих і бородатих особин, а не Закону. Держава боїться виконати свій обовязок - застосувати Закон. А тому верховодять патлаті особини. І буде ще гірше, адже вони відчули свою безкарність. Хто голосніше ричить, хто швидше збере більший натовп патлати х той правий в цій країні "Сомалі".
бувалий Показати IP 13 Березня 2017 16:59
А дійсно, чому вони не на роботі, понеділок 8.00, зранку не поорав-день пропав!
*** Показати IP 13 Березня 2017 18:49
Я не є працівником поліції чи членом самоборони, але скажу, що начальство поліції за логікою не має відповідати за вчинки працівників у цивільному та бувши не при виконанні та не на службовому авто. Таких "працівників", які були у машині треба звільняти, а не гнати все на керівництво, яке не в змозі контролювати приватне життя даних порушників. І скажу тим хто говорить про АТОвців, що ті не брали участі в бойових діях, а сиділи на" лаврах" - потрібно було поїхати і спробувати повоювати чи посидіти на блокпості в спеку +35 чи в мороз -25, тоді б заговорили інакше. Самооборона - це громадське обєднання і воно є добре (багатьох бандитів і браконєрів зловили), але і не треба перегинати. В райвідділі точно розберуться з даним інцидентом і без мітингу і точно за законом
Просто Показати IP 13 Березня 2017 22:31
Подивився повністю відео...................шок, про, що говорить самооборона, що вонивимагають, послухайте. Вони нізащо не відповідають, а просто допомагають, звинувачують керівників відділку та працівників у саботажі, вимагають їх покарання, пишуть петиції до вищих керівників держави. Може самообороні потрібно вступити в лави поліції і почати відповідати за свої вчинки? Вам працівник поліції пояснив, що якби перекрили дорогу автомобілями то були б гірші наслідки і втому числі могли б загинути працівники поліції та самооборони, прості учасники дорожнього руху. Ківерцівські поліцейські професіонали тверезо оцінили ситуацію і можливо спасли життя "ВАМ" і ви повинні за це писати петиції Авакову, щоб їх нагородити, бо ваші батьки мають змогу сьогодні з вами розмовляти. Чого причіпились до керівника відділку, яка його вина? ПОРАДА- збирайте знову своїх "кикунів" і всі разом просити вибачення у поліцейських, які можливо спасли ваші життя. Р.S. не забудьте журналістів!!!!!!!!!!!!!!!
Читачка до Просто Показати IP 14 Березня 2017 11:09
Я Вас повністю підтримую!
Чесний до Читачка Показати IP 14 Березня 2017 15:23
!00% А ну луцька самооборрона, докажи свою чесність, справедливість! Чи страшно й соромно!!!
Дійсно набридло Показати IP 14 Березня 2017 23:56
На відео знайомі збанкрутілі рожі,які так нікчемно рвуться до влади.Не вашого розуму справа,хлопці.Ви вже перестарались!Показуха,не більше і фальш!Не підуть за вами люди.Спробуйте вступити на акторський факультет -думаю,тут більше поталанить.
набридло до Дійсно набридло Показати IP 15 Березня 2017 13:52
А там вже є актор!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus