USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ківерцях викрили незаконний гральний заклад. Фото

21 Лютого 2017 16:42
Діяльність незаконного грального закладу прикрили в Ківерцях, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Ківерцівським відділом Маневицької місцевої прокуратури Волинської області спільно із працівниками поліції області у рамках розслідування кримінального провадження про зайняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України) проведено обшук у закладі, який використовували задля організації в місті Ківерці незаконного грального бізнесу за допомогою комп’ютерної техніки.

У ході обшуку вилучено 6 системних блоків, 6 моніторів, платіжний термінал І-BOX, а також грошові кошти у сумі майже 6 тисяч гривень.

Досудове розслідування кримінального провадження триває. Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності.

Вирішується питання про арешт вилученого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колишній гравець Показати IP 21 Лютого 2017 17:37
Зараз у Луцьку як десять років назад через кілометр гральні автомати,різні лото і т.д .Добро дали?Я не знаю,не цікавився.Колись хватило...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus