USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко – маріонетка Путіна?

5 Липня 2016 09:39
Лідер парламентської фракції «Народного фронту» Максим Бурбак назвав керівника ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко маріонеткою Росії та пригадав їй газові контракти, внаслідок яких Україна переплатила понад 50 мільярдів доларів за російський газ.

Окрім того, Бурмак назвав звинувачення Тимошенко про маріонетковий уряд необґрунтованими, - повідомляє сайт Минпром.

«Я почув звинувачення про маріонетковий уряд. Скажіть, хто був маріонеткою Росії, коли підписувалися з посмішками на камери газові контракти в 2009 році? І після цього ми більше 50 мільярдів доларів переплатили за російський газ», - підкреслив він.

Відтак, Бурбак закликав лідера «Батьківщини» допомогти українським адвокатам, які відстоюють інтереси України в Стокгольмському арбітражному суді в позові проти «Газпрому» з приводу перегляду контракту на поставку газу від 2009 року.

Раніше прем'єр Володимир Гройсман заявив, що контракти між НАК «Нафтогаз України» і російським держконцерном ВАТ «Газпром», укладені в 2008 році за ініціативою тодішнього прем'єра Юлії Тимошенко, є зрадою національних інтересів.

Нагадаємо, що в 2012 році Печерський районний суд Києва визнав Тимошенко винною в зловживанні службовим становищем при укладанні в 2009 свідомо невигідного для України контракту «Нафтогазу» з «Газпромом».

Суд засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі. Після Євромайдану вона її звільнили від подальшого відбування покарання рішенням Верховної Ради.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Сергій Лещенко зробив гучну заяву про офшорні справи лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Зі слів Лещенка свій перший офшор Юлія Тимошенко створила ще 1992 року на Кіпрі. Називався він Somolli Enterprises. У матеріалах американського суду Лещенко, переконує, знайшов прямі документальні докази, що цю компанію створили вона та її чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Яна Мала Показати IP 5 Липня 2016 11:39
Ото бредятина:)Кожен,хто дорвався до "державного корита" починає свою роботу зі звинувачень попередників.Гройсман сам ще нічого путнього не зробив для держави окрім постійних підвищень цін на комуналку ,а вже туди ж поліз.Поганому танцору як то кажуть усе заважає:)
Лана Показати IP 5 Липня 2016 12:19
В даний момент Тимошенко в суді відстоює наші права на дешевший газ. Хто проти неї впроваджують брудні технології, оббріхування. На той час ми платили не так дорого, як тепер.
Котигорошко Показати IP 5 Липня 2016 13:31
...нам би Володимирівну на престол хоч на кілька місяців...ото б було видовище як би ця" рать народна" драпала з Неньки України...здоров"я Вам пані Юпя,бо вони тільки Вас бояться.
бе Показати IP 5 Липня 2016 15:06
конкуренти " топлять" Тимошенко ! відчувають .що порох може не "досидіти" свого терміну!
мамадарагая Показати IP 5 Липня 2016 16:54
Ого скільки свідків царства тимошенко!!! Для тих хто в храмі, нагадайте чим закінчилась епопея з ТСК по тарифам, ну та котора рік тому була, ну ту котору юля ініціювала. Дуже вже хочеться про результати почути, а то процеси були гучні, а результати чось не оголосили, чи може я проспав??
Анонім Показати IP 5 Липня 2016 20:43
Тому бурбаку хуяку пику би трохи меншу наїдати треба,а то вже скоро такий же мордатий буде як і гройсман. Свині паршиві
Владимир. Показати IP 17 Серпня 2017 10:51
Хватит нынешней власти обливать грязью Тимошенко.Сама власть погрузла по горло в курупции и воровстве.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus