USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі 55-річний чоловік зарізав сусіда

24 Липня 2023 10:04
Учора близько опівночі до поліції надійшло повідомлення від волинянина про виявлення мертвим сусіда – 40-річного мешканця Ковеля.

Про це інформує поліція області.

На місці події спеціалісти виявили в загиблого п’ять ножових поранень. На місці події правоохоронці ретельно зібрали речові докази, інформацію, опитали свідків.

Під час першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що до скоєння злочину причетний 55-річний сусід загиблого, з яким у нього виник конфлікт.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому вже оголосили про підозру за ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus