USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Ковелі на чемпіонаті з художньої гімнастики змагалися понад 180 спортсменів

12 Вересня 2023 16:49
У Чемпіонаті області з художньої гімнастики за програмою «Волинь спортивна-2023» взяли участь більше 180 дітей з Луцька, Володимира і Ковеля. Юні грації представляли 3 спортивні школи і 6 клубів, змагаючись у вправності володіти хулахупом та булавами.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

Головна мета змагань – популяризація гімнастики серед молоді. За результатами командної першості перемога дісталася гімнасткам із ДЮСШ № 3 м. Луцьк, друге місце посіли вихованки Луцької ДЮСШ № 2, третє – граціям ДЮСШ Володимира.

Читати ще: Близько 500 учасників з 26 громад Волині: у Володимирі провели спортивний фестиваль. ФОТО

Переможців і призерів нагородили медалями, дипломами та цінними подарунками. Учасників спортивного свята привітав перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук.

«Художня гімнастика – досить важкий вид спорту, який потребує величезної координації. Але вона формує в дітях культуру здорового способу життя, загартовує дух, змушує докладати ще більше зусиль, невпинно працювати над собою, щоб досягати гарних результатів. Бажаю віри у власні сили, впевненого шляху до перемог і найвищих досягнень», – звернувся до учасників Юрій Поліщук.

Він також подякував за підтримку батькам спортсменок, адже мотивувати дітей, виховувати їх наполегливими і цілеспрямованими – завдання не з простих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus