USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі проводитимуть електромережі та водогін до транскордонного центру культур за 42 млн

3 Серпня 2019 23:07
Нове будівництво мереж електропостачання, водопостачання, каналізації, водовідведення на вулиці Сагайдачного, 5 В у Ковелі коштуватиме до 42,73 мільйона гривень.

Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів в електронній системі «Prozorro». Замовник робіт – управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міськради. Тендерні пропозиції приймають до 16 серпня, розпочнуть аукціон 19 серпня.

Йдеться про нове будівництво мереж електропостачання, водопостачання, каналізації, водовідведення транскордонного центру діалогу культур Польща-Білорусь-Україна на вулиці Сагайдачного, 5 В. Строк робіт – з 1 вересня цього року до кінця 2021.

Відповідно до технічної специфікації, площа ділянки благоустрою становить 1,8853 гектара, площа забудови 355,7 метра квадратного. Передбачені земляні роботи, мурування стін, укладання панелей перекриття, облаштування покрівлі, внутрішнє опорядження будівлі, сантехнічні роботи, прокладання мереж водопостачання, каналізації, водовідведення, електромереж, облаштування огорожі, воріт та вхідної брами, влаштування вимощення з бетонної бруківки, пусконалагоджувальні роботи тощо.

Зауважимо, що Ковель виграв кошти на реалізацію спільного міжнародного проекту «Транскордонні центри діалогу культур Польща–Білорусь–Україна» у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2014-2020 роки за кошти міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу.

Проект передбачає будівництво на основі існуючих спортивних об’єктів спеціальних культурних центрів. У Ковелі він з’явиться на базі стадіону «Локомотив».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus