USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі створять муніципальну варту

30 Січня 2023 19:23
Невдовзі за дотриманням правил благоустрою та громадського порядку в Ковелі стежитиме місцева муніципальна поліція.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

«Один із пунктів моєї передвиборної програми – створити муніципальну поліцію «Міська варта», відновити роботу громадських патрулів, приділити увагу дотриманню громадського порядку в публічних місцях (парки, пляжні зони тощо). Тому на одній із перших сесій міської ради за моєї каденції ми внесли зміни в структуру виконавчого комітету, якими й передбачили підрозділ муніципальної варти. Далі був процес підготовки, вивчення законодавства, досвіду інших міст і пошук потенційного керівника – компетентної, виваженої, толерантної людини.

Варто зазначити, що муніципальні варти вже успішно працюють у багатьох містах України. Ковельчани заслуговують на комфортне життя, яке важко реалізувати без чітко встановлених правил поведінки всіх мешканців міста. Тому ми вже затвердили «Правила благоустрою», а за тим, як вони дотримуються, і буде невдовзі стежити муніципальна варта. Працівники служби будуть допомагати містянам та роз’яснювати їм вимоги вказаних правил. При недотриманні їх, звісно, будуть вимушені притягувати винних осіб до адміністративної відповідальності», – наголосив мер Ковеля.

Також Ігор Чайка закликав мешканців ознайомитися з «Правилами благоустрою населених пунктів громади» на сайті міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Микола Показати IP 30 Січня 2023 19:36
Співчуваю
Цікавий Показати IP 30 Січня 2023 20:21
Знову волиняки замість армії віддають мільйони на непотрібство. Це ж мільйони на зарплату, приміщення,авто.
Джек Показати IP 30 Січня 2023 20:26
Ще там тих чортів не вистачало…парковки робіть,ідіоти,а не дармоїдів заводите
123 Показати IP 30 Січня 2023 21:24
Понабирають по оголошенню дітей і дадуть право задовбувати людей без причини.
Лучани Показати IP 30 Січня 2023 21:44
Нашу забирайте.
Мда Показати IP 30 Січня 2023 22:40
Мало нам поліції, прокуратури, сбу, нацгвардії, набу, гбр, судової охорони, потрібна ще ця особиста армія міського голови, яка оплачується за гроші містян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus