USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі в орендованій квартирі вбили чоловіка

28 Березня 2018 14:41
У понеділок, 26 березня, 21-річний житель Любомльського району наніс своєму 43-річному односельчанину тілесні ушкодження, внаслідок яких останній помер.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі відділу розслідувань злочинів скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП у Волинській області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ( Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення винуватцю підозри та обрання йому міри запобіжного заходу.

Подія трапилася в місті Ковелі, в помешканні, де тимчасово проживав 43-річний мешканець Любомльського району. Поліція встановила, що напередодні між чоловіками під час застілля виник конфлікт, в ході якого молодший чоловік наніс старшому травми, від яких останній помер на місці злочину.

У прокуратурі повідомляють, що в обідню пору 26 березня 2018 року чоловіки розпивали алкоголь у помешканні старшого з них у Ковелі. Під час сварки гість ногами, руками та дерев'яною дошкою забив господаря квартири до смерті.

Правоохоронці затримали зловмисника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри зловмиснику та обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі строком від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus