USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Ковелі відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

16 Вересня 2023 22:17
У неділю, 17 вересня, у Ковелі відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг в памʼять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

Започаткований, який був започаткований у 2018 році, став щорічною патріотичною традицією вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни.

Цьогоріч забіг відбувається вже вшосте.

Учасники долатимуть символічну відстань у 1200 метрів.

Кожен має пробігти дистанцію із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 року і дотепер.

Для участі в забігові необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgnyP9D2rHWRaicub-UyEDaB4-6Llj1hzoWcx57zgKjQSRUQ/viewform?usp=sf_link

Діти до 14 років можуть бігти лише у супроводі дорослого.

Як наголошується, з міркувань безпеки, про місце старту організатори повідомлятимуть особисто кожному учаснику на електронну адресу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема на то ради ! Показати IP 13 Вересня 2023 08:29
Ви не біжіть за Героїв України - ви воюйте з ворогом за Героїв Украни ! Ви на другий раз проініціюєте і - " Їмо за Героїв України " !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus