USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі відновлюють пільгові перевезення

11 Вересня 2020 07:40
З 11 вересня у Ковелі відновлюють пільгові перевезення на соціальних маршрутах, які припинили на початку карантину.

Про це інформують на сайті міськради.

Як зазначається, подібний захід був спрямований на попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19. Нині Ковель перебуває у “зеленій” зоні, тому є можливість у прийнятті такого рішення.

Завтра вже можна буде скористатись правом на пільгові перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування, на яких здійснюються «соціальні перевезення», а саме: № 1 «вул. Незалежності - Льонзавод» (вих.4), № 7 «Сільмаш - Вокзал - вул. Симоненка (ч/з Пошту)», № 8 «Вокзал - дачні масиви «Калина», Урожай», «Будівельник», «Машинобудівник»», № 19 « Сільмаш – Лісництво » (вих. 2), № 22 «вул. Незалежності - Сільмаш» (ч/з Інтерпорт) (вих.1). Перевізникам, з якими укладено угоди на надання згаданих послуг, виплачуватиметься компенсація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus