USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Ковелі відновили опалювальний сезон

14 Квітня 2017 13:25
У зв’язку із значним зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та, враховуючи звернення містян, у Ковелі відновлюють опалювальний сезон.

Відповідне розпорядження підписав Ковельський міський голова, повідомляють на сайті мерії.

Згідно із цим документом, директору підприємства теплових мереж «Ковельтепло» Бойку В.І. доручили відновити опалювальний сезон в місті з 14 квітня.

Такі ж рекомендації адресовано всім підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності і господарювання, та населенню.

Відповідальність за відновлення опалювального сезону покладено на керуючого Ковельським відділенням ПАТ « Волиньгаз» Рибачка С.Ю. та директора ПТМ «Ковельтепло» Бойка В.І.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Ковелі призупинили 3 квітня у в’язку із встановленням постійної температури повітря в межах +8 градусів С.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яша Показати IP 14 Квітня 2017 13:55
А у Володимирі мерзнемо!
Волинь Показати IP 14 Квітня 2017 14:35
І в Луцьку зимно. Дивна ситуація - ми хочемо купити тепло (бо ж ми за нього платимо), а нам його не продають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus