USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі відремонтують кілька вулиць

19 Липня 2021 07:20
У Ковелі запланували здійснити поточний ремонт вулиць Мазепи, Липинського, Космонавтів, Богуна, Нечая, Грибоєдова, Самчука, Карпенка-Карого, Кільцевої, Герцена-Рєпіна, Поштової та Лисенка.

Відкриті торги на роботи вже оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 липня, коли й розпочнуться аукціони.

Вартість ремонту вулиць Мазепи, Липинського, Космонавтів, Богуна, Нечая, Грибоєдова, Самчука оцінили у 4,3 мільйона гривень, а поточний ремонт вулиць Карпенка-Карого, Кільцевої, Герцена-Рєпіна, Поштової та Лисенка – у 4,16 мільйона гривень.

Згідно з тендерною документацією, завдання з поточного ремонту вулиць полягає у підтриманні їх транспортно-експлуатаційних якостей шляхом усунення пошкоджень, що виникли в процесі експлуатації.

Основні роботи включатимуть укладання щебеневих покриттiв або основ із напiвпросочуванням бiтумною емульсiєю.

Ремонти всіх вулиць мають закінчитися до 31 грудня 2021 року. Гарантійний термін їх експлуатації становитиме три роки.
Ремонти здійснюватимуть на виділених ділянках
Ремонти здійснюватимуть на виділених ділянках
Нагадаємо, у Ківерцях протягом року запланували здійснити поточний ремонт на кількох вулицях. Відремонтують вулиці Зелена, Медведєва, Мічуріна, Деревообробників (від вулиці Робітнича до вулиці Шевченка), Воровського, Лесі Українки, Європейська, Козацька та Чехова.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus