USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі визначатимуть межі міста

3 Лютого 2015 18:51
Земельну реформу планують провести в Ковелі впродовж 2015-го року. Основними завданнями є встановлення, зміна меж міста та інвентаризація земель.

Відповідний проект рішення ухвалили під час сесії Ковельської міської ради: «Про затвердження Програми розвитку земельної реформи в м. Ковелі на 2015 рік».

Згідно із пропонованою Програмою, на це передбачено 440 тисяч гривень.

З них 250 тисяч – на встановлення і зміну меж міста Ковеля, 95 тисяч гривень – на проведення робіт із виготовлення землевпорядної документації на земельні ділянки комунальної власності під закладами бюджетної сфери та оформлення права на них. Також 95 тисяч гривень передбачено на виготовлення землевпорядної та землеоціночної документації, реєстрація прав на земельні ділянки, призначені для продажу на земельних аукціонах.

Зауважимо, що в проекті рішення є прогноз щодо заробітків із продажу земельних ділянок у 2015-му році: на цьому міська казна планує заробити до 1,5 мільйона гривень.

Як вказано у документі, Програма розвитку земельної реформи в місті Ковелі на 2015 рік допоможе упорядкувати адміністративно-територіальний поділ, вирішити питання забудови і раціонального використання земель міста та контролю за використанням і охороною земель.

Пропонований проект рішення затвердили більшістю голосів.

Нагадаємо, депутати також прийняли бюджет Ковеля. Будувати для міста - надто дорого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 3 Лютого 2015 23:08
А куди ділось 400 тисяч гривень на такі ж заходи, визначені бюджетом-2014? Грошики тю-тю, а межі міста на тому ж місці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus