USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У ковельській колонії незаконно утримували 2 неповнолітніх

13 Липня 2017 16:54
Із ковельської виховної колонії звільнили двох неповнолітніх – як з’ясувалося, їх там утримували незаконно.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

«За втручанням прокурора з дисциплінарного ізолятора ДУ "Ковельська виховна колонія" звільнено 2 незаконно утримуваних там неповнолітніх», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, На телеканалі ICTV у проекті журналістських розслідувань «Більше ніж правда» у серії «Малолітні раби» розповідалося про Ковельську виховну колонію для неповнолітніх. Зокрема, йшлося про те, що тюремний лікар вводить засудженим наркотики – «для заспокоєння». Коли ув’язненого «ламає», його підвішують на дверях карцеру.

Раніше повідомлялося, що прокуратура розслідує побиття підлітків у Ковельській колонії - перевіркою встановлено, що у кількох вихованців колонії наявні тілесні ушкодження.

У прокуратури зазначають, що упродовж першого півріччя 2017 року на захист інтересів держави у сфері охорони дитинства прокурорами пред’явлено 9 позовів на загальну суму 1,6 млн. грн., задоволено 5 позовів на суму 0,6 млн. грн. Закрито провадження у зв'язку із добровільним виконанням у 2 справах, де сума позовних вимог склала 0,3 млн. грн. Поновлено права 1000 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus