USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Ковельському пологовому – «День відкритих дверей»

4 Березня 2024 18:44
«День відкритих дверей» у пологовому будинку Ковельського МТМО набирає популярності і цього разу сюди завітало ще більше майбутніх матусь і татусів.

З перших хвилин зустрічі медичний директор пологового будинку Василь Сеник налаштував присутніх на щирий формат спілкування. Розповів про те, чого не пишуть у мережах та не скажуть пацієнткам на прийомах. Адже кожна історія появи на світ малюка – по-своєму унікальна. Завдання медичного персоналу – відчувати і чути бажання жінок, пишуть у Ковельсьому МТМО.
Про переваги популярного в усьому світі методу знеболення пологів – епідуральну анелгезію, розповів завідувач відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії пологового будинку, лікар-анестезіолог Павло Сироватка. Екскурсію пологовими залами та післяпологовими палатами провела лікар акушер-гінеколог Тетяна Пташник. Дізнались присутні про банк пуповинної крові від медичного консультанта «Гемафонду» Юлії Батової. Про оздоровче плавання для немовлят розповів засновник ковельської академії плавання «AQUA PanSer» Сергій Панасюк.
Читати ще: На Волині 33-річна жінка народила в авто швидкої допомоги

До «Школи відповідального батьківства» запросила усіх лікар-гінеколог Ірина Березнюк. Тут навчають, як підготуватися до пологів, подолати тривожність та вберегти себе від післяпологової депресії; розкажуть про безпечну та здорову вагітність; про переваги грудного вигодовування та багато іншого.

Цікавились жінки й безпекою власною та своїх малюків у разі повітряної тривоги. Василь Сеник повідомив, що медичний заклад має укриття з облаштованим пологовим залом, палатами, є запас води та медикаментів, автономне енергоживлення.
«Як свідчить практика, поспілкуватися з лікарями, відчути особливу атмосферу партнерських пологів та побувати у пологових залах ще до народження малюка, для майбутніх батьків є дуже важливим моментом. Адже після таких екскурсій вони обирають для пологів саме наш пологовий будинок. І віддають йому перевагу цілком виправдано. У нас працює найкраща команда професіоналів, тут безпечно, комфортно, тепло й затишно. Дякуємо, що довіряєте нам найдорожче. Ми готові розділяти разом з Вами хвилюючі та найпрекрасніші моменти життя», – пишуть у пологовому.

Щоб «День відкритих дверей» залишив приємні спогади, традиційно провели розіграш подарунків та сертифікатів.

Як ініціатори проведення таких зустрічей, колектив пологового будинку разом з медичним директором Василем Сеником долучилися до створення гарного настрою жінкам. Вони підготували великий пакунок з найнеобхіднішими речами для новонародженого, а також розіграли подарункові сертифікати: на безкоштовне перебування у палаті покращеного планування; УЗД-фото майбутньої дитини у 3D-форматі; відбитки ніжок малюка, зроблені одразу після його народження. Також від пологового будинку кожна жінка отримала пакунок з підгузками.

«І про наших меценатів та благодійників, без яких цей день був би не таким святковим Отож, майбутні матусі отримали:

безкоштовні безлімітні абонементи у Спортивний клуб «Арена фітнес»;

набори необхідних речей для немовлят та породіль від благодійного фонду «Сучасна Україна» (президент Володимир Гавриш);

подарунок від компанії «Хім Опт Трейд»: мережі магазинів «ХімМаркет»;

подарунковий сертифікат від агенції «Sweet Zefir» (організація свят – привітання від ведмедика);

сертифікат на 20%-кову знижку від ресторації «Берегиня»;

солодкі подарунки від ТОВ «Ковельський хлібокомбінат» (директор Іван Смітюх);

сертифікати на Таїнство хрещення у Соборі Димитрія Солунського та у Соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці;

подарунки від депутата міської ради Вадима Клімука та депутата районної ради Андрія Дерев’яненка;

сертифікати на заняття з плавання для немовлят від «AQUA PanSer»;

подарунки від банку пуповинної крові та стовбурових клітин «Гемафонд», – повідомили у Ковельському МТМО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus