USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Китаї палає хмарочос: в охоплених вогнем квартирах рятувальники шукають людей

27 Серпня 2021 18:50
У китайському місті Далянь сталася пожежа в хмарочосі Kaixuan International Building. Зайнялася квартира на 19 поверсі, згодом вогонь перекинувся на сусідні помешкання.

Про це повідомили у китайському виданні Sohu, передає ТСН.

Зазначається, що 30 пожежних машин і понад 100 осіб особового складу ліквідовують пожежу, а рятувальники перевіряють, чи не залишився хтось в охоплених вогнем квартирах.
Водночас з’ясовують причину інциденту, а також інформацію про постраждалих, якщо такі є.
В багатоповерхівці 419 квартир, у яких мешкає понад 800 людей.
Нагадаємо, у китайському Шеньяні блискавка влучила у хмарочос і спричинила пожежу. Заряд пошкодив не лише саму будівлю, а й розійшовся по лінії електропередач. Від перенавантаження дроти вмить спалахнули, влаштувавши справжнє фаєр-шоу. Утім, на щастя, за кілька секунд усе згасло. Тож обійшлося без постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus