USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Києві на хабарі затримали двох патрульних

7 Червня 2018 14:30
За 3 тисячі гривень патрульні не склали протокол про адміністративне правопорушення громадянину, який був винуватцем ДТП.

Прокуратурою Києва спільно з поліцією та слідчими Головного вправління СБУ у Києві та Київській області затримано інспекторів патрульної поліції на одержанні 3 тис. гривень неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

За вказані кошти патрульні не склали протокол про адміністративне правопорушення громадянину, який був винуватцем ДТП, йдеться в повідомленні.

Працівників поліції було затримано на робочому місці після одержання ними хабара. Під час обушків робочих місць та помешкань інспекторів патрульної поліції правоохоронці виявили та вилучили вказані кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 7 Червня 2018 16:48
Луцькі патрульні по тихому хабарі у кішені ховають і не мають страху! Автостанція, знак "Зупинка заборонена" розвели водія на 100 грн. як лоха!! (юридично водій не порушував) і на педаль дали! Підійшов до водія, бачу що не порушував!!!, то той радий, каже - "віддав сотку... решту зекономив!" Капустинському - ПРИВІТ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus