USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Києві знову подвійне самогубство підлітків: дівчата зістрибнули з недобудови

9 Жовтня 2023 13:38
У Деснянському районі Києва у понеділок, 9 жовтня, знайшли мертвими двох дівчат. Вже відома імовірна причина їхньої загибелі.

Тіла виявили на вул. Оноре де Бальзака. Правоохоронці дізналися про страшну знахідку близько 10:00, повідомила поліція Києва.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, оперативники карного розшуку столичного главку, працівники ювенальної превенції та лікарі», – зазначається у повідомленні.

Як передає УНІАН, пізніше правоохоронці дізналися, що загинули місцеві жительки – одна жертва 2005 року народження, інша – 2006 р.н. За попередньою інформацією, мешканки столиці «загинули внаслідок падіння з висоти недобудови». Усі деталі трагедії з’ясовуються.
У мережі з’явилася інформація, що обом дівчатам 17 років, і вони вистрибнули з недобудованого будинку житлового комплексу «Дніпровські вежі».

2 жовтня стало відомо, що на території Дніпровського району столиці України дівчина 2006 р.н. та її брат 2005 р.н. загинули унаслідок падіння з балкона, що на 24 поверсі будинку.

Трагедія в Києві трапилася на вул. Микільсько-Слобідська. Повідомлялося, що брат та сестра могли накласти на себе руки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Брррр Показати IP 10 Жовтня 2023 13:59
Природний відбір почався поновому, чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus