USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луганськ увійшла величезна колона КамАЗів та техніки. Відео

21 Листопада 2017 22:01
"Я просто не розумію, що сьогодні буде у нас в місті. Напевно вночі буде війна", - так прокоментував автор відео, на якому показано, як в місто в'їжджає величезна колона військової техніки. Йдеться про сотні машин, повідомляє Сегодня.

Як повідомлялося, 21 листопада центр Луганська оточили озброєні люди без розпізнавальних знаків. В мережі говорять про переворот у "ЛНР". Як виявилося, "міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет відмовився йти у відставку і підняв бунт проти ватажка бойовиків "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького.

На чиєму боці ті, хто приїхали на КамАЗах, "Уралах", танках і іншій техніці - Плотницького чи Корнета, не зрозуміло.

Користувачі соцмереж зазначають, що місце зйомок - шляхопровід в р-ні 1-го мікрорайону Луганська. Таким чином, рух відбувається зі сторони Донецька.

Нагадаємо, у Луганську виключили ТБ, радіо та мобільний зв'язок.

Увага, на відео присутня нецензурна лексика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!"№ Показати IP 21 Листопада 2017 22:07
А за что ж ани референдили ? За этот быдлам ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus