USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ватажок бойовиків Плотницький подав у відставку

24 Листопада 2017 19:11
Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький подав у відставку "за станом здоров'я".

Про це повідомляє інформаційний ресурс бойовиків, пише УНІАН.

Заяву зробив один з так званих керівників бойовиків.

"Ігор Венедиктович Плотницький подав у відставку за станом здоров'я. Позначилися численні бойові поранення, наслідки контузії. Згідно з його рішенням я приступаю до виконання обов'язків "глави Республіки" надалі до майбутніх виборів", - заявив "міністр державної безпеки "ЛНР" Леонід Пасічник.

Нагадаємо, 21 листопада в Луганську розгорівся конфлікт між ватажками бойовиків «ЛНР» Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом, а в протистояння були залучені бойовики ватажка «ДНР» Олександра Захарченка і ФСБ РФ. Надвечір до міста з боку РФ почали підтягуватися колони військової техніки з БТРами, зенітками та УРАЛами. А вже 22 листопада повідомили про захоплення будівлі «Генпрокуратури ЛНР», під час якого було заарештовано низку чиновників.

Також раніше повідомлялося, що бойовики у центрі Луганська перевіряють документи у перехожих. Крім того, медикам заборонили виїжджати з Луганська до кінця тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus