USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді діятиме фонд підтримки підприємництва

21 Грудня 2022 18:36
Депутати Луцькради під час 39 сесії створили спеціальний фонд підтримки підприємництва Луцької територіальної громади.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Щоб створити сприятливі умови для ведення бізнесу та підприємницької діяльності на території громади в умовах воєнного стану, депутати проголосували за створення фонду підтримки підприємництва Луцької територіальної громади та затвердили Положення про фонд і відповідну Заявку.

Директор департаменту економічної політики міської ради Борис Смаль коротко проінформував депутатів про те, кому буде надаватися фінансова допомога, якою є процедура та критерії відбору.

Фонд створений для реалізації заходів та проєктів цільової Програми підтримки малого і середнього бізнесу. Загалом бізнес може отримати кошти на відшкодування витрат на підтримку економічної активності, стабілізації діяльності, забезпечення соціальної стабільності та безпеки мешканців територіальної громади. А також реалізацію проєктів, міжнародних програм, організацію виставок, ярмарків, симпозіумів, аукціонів, розвитку інфраструктури, у тому числі: створення бізнес-інкубаторів, бізнес-центрів, консультаційних та інформаційних систем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus