USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді тривають дорожні ремонті роботи

5 Вересня 2023 19:53
Вулиця Журавлина, а також проїзд між вулицями Черчицькою та Новочерчицькою в селі Зміїнець – з новим асфальтом. Ремонтні роботи тут завершили нещодавно, тому дороги в ідеальному стані. На їх облаштування з міського бюджету спрямували понад два мільйони гривень. Роботи виконали спеціалісти ТзОВ «Луцька ДПМК».

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Також відремонтовано дороги в селі Кульчин. На вулицях Космонавтів та Вишневій – нове дорожнє покриття.

Тим часом у селі Небіжка роботи ще тривають. Тут облаштовують асфальтне покриття на вулицях Котляревського та Новій.
Також важка дорожня техніка ретельно готує поверхню дороги до майбутнього облаштування на вулиці Центральній у селі Антонівка.
Читати ще: Дороги в селах біля Луцька відремонтують. Де саме і за скільки?

«Незважаючи на дуже складний час, на війну, намагаємось підтримувати господарства нашої громади та нашого міста в належному стані. На жаль, маємо багато вулиць, де взагалі відсутнє будь-яке покриття. Болото, люди не можуть доїхати та дійти додому. Намагаємось ремонтувати ті вулиці, які в найгіршому стані, там, де є ініціатива від мешканців, де люди збирають підписи та звертаються», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.
Із його слів, цього року заплановано відремонтувати близько тридцяти вулиць. Десь роботи вже вдалося завершити, десь вони ще тривають.
«Як для нинішньої ситуації, вважаю, що це гарний результат. Звичайно, хочеться зробити більше, але маємо розуміти, що велику суму коштів мусимо виділяти для підтримки наших військових. Сподіваємося, що після нашої перемоги зробимо набагато більше доріг», – додав мер.
Читати ще: Двори на Волі, Кравчука і Молоді в Луцьку відремонтують

Також міський голова розповів, що на усі виконані дорожні роботи є гарантійні зобов’язання від підрядників.
«Наразі немає зауважень щодо якості. Думаю, що все буде добре. В будь-якому випадку, навіть якщо й будуть якісь недоліки, за гарантійними умовами їх виправлять», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Санич Показати IP 6 Вересня 2023 12:21
Гарно мер розсікає, хай би по вулиці селищна пройшов, чи проїхав, ни дороги, ни тротуара, яма на ямі, кожний день поминаєм вас словом тихим.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus