USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді запрацював Сектор сервісу ветеранів

13 Жовтня 2023 18:38
Із початку вересня при департаменті соціальної політики Луцької міської ради запрацював Сектор сервісу ветеранів, основна мета якого – забезпечення комплексної допомоги ветеранам війни та їхнім родинам.

Важливим для цієї категорії громадян є надання якісних та оперативних послуг із підтримки переходу від військової служби до цивільного життя, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Ми орієнтовані на те, щоб в одному місці людина могла отримати комплекс необхідних послуг. Запроваджуємо систему кейс-менеджменту, аби люди відчули, що наша громада піклується про них і хоче максимально спростити отримання всіх послуг. Наші працівники не перший рік займаються цим. Вони готові кваліфіковано працювати, приймати тих, хто до нас звертається», – розповіла директорка департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Майборода.

Звернувшись до Сектору сервісу ветеранів відділу прийому громадян департаменту соціальної політики Луцької міської ради, можна отримати консультацію щодо можливостей, прав, гарантій, пільг.

«Ідеться про надання пільг, субсидій, послуг із професійної адаптації, санаторно-курортного лікування. Можна написати заяви на участь у всіх цільових програмах, які стосуються цієї категорії пільговиків. Окрім того, ми тісно співпрацюємо з іншими структурними підрозділами міської ради», – сказала Вікторія Майборода.

Працівники департаменту готові надавати кваліфіковану допомогу цій категорії громадян, аби люди не простоювали в довжелезних чергах, щоб отримати допомогу.
«Для учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни потрібна довідка про участь у заходах із захисту Батьківщини; вона видається відповідними військовими частинами. А членам сімей загиблих довідка видається центрами комплектації, так само їм надається витяг ВЛК про загибель військового. Також для людей з інвалідністю внаслідок війни – це довідка про причину інвалідності», – зауважила завідувачка Сектору сервісу ветеранів відділу прийому громадян департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяна Заєць.

Звертатися по допомогу чи консультації в департамент соціальної політики можна в робочі дні з 08:30 до 17:30. Адреса: Луцьк, проспект Волі, 4а, кабінети 105 та 115.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus