USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій школі – новий спортивний інвентар

2 Вересня 2016 08:00
Перший дзвінок покликав на урок учнів Луцької спеціалізованої школи №1. Після літнього відпочинку діти готові здобувати нові знання, виборювати перемоги на предметних олімпіадах та спортивних змагання. Цей навчальний заклад виховує багато провідних спортсменів міста та області. Для того, аби таких учнів ставало якомога більше в кожному навчальному закладі, щоб створити юним спортсменам сприятливі умови для занять фізичною культурою та спортом, у 2013 році засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця започаткував проект «Футбольне поле в кожну школу». Мета проекту - до 2017 року облаштувати міні-футбольні поля в кожному загальноосвітньому навчальному закладі Луцька.

На жаль, відсутність відповідної ділянки на території Луцької спеціалізованої школи №1 унеможливила будівництво такої спортивної споруди. Враховуючи це, правління Фонду прийняло рішення щодо придбання необхідного обладнання та інвентарю для Луцької спеціалізованої школи №1.

Уже в цьому навчальному році учні матимуть змогу на уроках фізичної культури випробовувати сучасний інвентар та обладнання. Під час урочистої лінійки до Дня знань представник Фонду Ігор Поліщук вручив сертифікат на придбання спортивного обладнання на суму 100 тисяч гривень.

«Ми хочемо, щоб діти займалися спортом, проводили свій вільний час з користю, зміцнювали своє здоров’я», - зазначив Ігор Поліщук.



Директор Луцькоїспеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Тетяна Копчак каже, що такий подарунок доречний, адже діти активно тренуються, від цього обладнання зношується. Придбати потрібне обладнання самостійно школа не спроможна.


Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і надалі надаватиме підтримку з метою розвитку фізичної культури та спорту в області, адже програма «Волинь спортивна» є однією з пріоритетних в діяльності Фонду.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus