USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У луцькому готелі обікрали гостя

23 Березня 2016 12:19
Вночі з номера 31-річного гостя готелю на вулиці Данила Галицького в Луцьку злодій викрав мобільний телефон і банківську картку, з якої потім зняв понад 3 тисячі гривень. Правоохоронці знайшли крадія.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Про злочин чергову частину Луцького відділу поліції 31-річний постраждалий повідомив учора близько 11 години. Він мешканець райцентру Любомль. Чоловік розповів, що його обікрали в готелі майже на 5 тисяч гривень. Зокрема, злодій викрав мобільний телефон «Номі» і з флеш-пам’яттю об’ємом 16 Гб, а також банківську картку КБ «Приватбанк». Пізніше з неї зловмисник зняв 3,1 тисячі гривень.

Як з’ясували правоохоронці, до крадіжки причетна 20-річна жителька обласного центру. У неї поліція вилучила вкрадений мобільний телефон. Раніше її вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Відомості за цим фактом внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішують питання про відкриття кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Настя Показати IP 23 Березня 2016 12:41
Як так його обікрали чувака деваха 20 років були разом в готелі от і результат
Олег Показати IP 23 Березня 2016 13:23
Любомильський Л*Х приїхав до Луцька,вирішив покувиркатись з дівахою потайки від свеї селючки, видно не захтів повністтю розрахуватись з дівахою, ось вона його і опустила! Молодець дівка, адже за послуги треба розраховуватись, а не халявити , тепер хай в колхозі своїй товтозадій клусі розповідає,яка йщго кинули, і який він білий і пухнастий!
Холостяк до Олег Показати IP 23 Березня 2016 14:41
А ти думаєш,що як тебе л*ха женили та ше й на товстозадій,то і всі такі?? Еее не втішайся
Вася Показати IP 23 Березня 2016 14:04
Хіба це готель-це розсадних бандитів і корупціонерів.Там нормальні не відпочивають, крутелики і повії.От і пвія обікрала.Цей гадючник давно пора закрити, але його кришуть вищестоящі грошовиті магнати,які люблять погуляти.
шура Показати IP 25 Березня 2016 11:15
техас-рулить. чи це не там?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus