USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому парку невідомі зрубали дві ялинки та викинули у річку бетонні смітники

31 Грудня 2019 12:44
У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки невідомі зрубали дві ялинки.

Про це написала директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко у фейсбук.

«Мінус дві ялинки у парку. Зате у когось святковий настрій та зустріч нового року. Шансів вирости в парку у ялинок нульові», – йдеться у повідомленні.
Крім того, цієї ночі вандали у центральному парку повикидали сміттєві урни в річку, повідомив у групі «Збережемо древній Лучеськ» Павло Романюк.

Зі слів лучанина, практично біля кожної лавки відсутній бетонний смітник, він їх згодом виявив у проточних канав Стиру.

«Ще з самого початку, як розпочалась ця хвиля вандалізму, це відбулось десь через пів року після «революції гідності», то тоді всі реагували на такий вандалізм охами, ахами, осудом (хто це покидав смітники та лавки в канали) у всіх новинах висвітлювали, масовий осуд, фотографії з поліцією яка дістає ті смітники з каналів, 10000 грн винагороди тому, хто знайде вандалів... А тепер це все сприймається, як належне. Типу, ну не може такого бути, щоб не поперекидали смітники в канали і щоб не побили ліхтарі... А колись же були «темні» часи історії, коли в парку біля кожної лавки стояли смітники вилиті з кольорового металу і ніхто їх не чіпав» – пише Павло Романюк.
Зауважимо вандали не вперше орудують у луцькому парку. Зокрема, у березні 2019 року сім важких лавок і бетонних смітників перевернули невідомі на центральній алеї у луцькому парку. Раніше також невідомі вже скидали смітники та лавки з чавунними опарами у річку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Психопланетарій, Лип Показати IP 31 Грудня 2019 13:09
Поставте дорогі та результативні камери відеоспостереження й не одну, а сотню і все скінчиться. Крім того облаштуйте територію датчиками руху. Одного, другого правопорушників поліція вистеже, піймає завдяки камерам та покарає, тоді третій подумає.
Заробітчанин до Психопланетарій, Лип Показати IP 31 Грудня 2019 14:18
Та ви що!! На це у бюджеті немає коштів... усі кошти на перейменування вулиць, і макети, як виглядатиме театральний майдан!
Анонім до Заробітчанин Показати IP 31 Грудня 2019 15:55
А де наші активісти завалялись?? Недавно Климчук дорогу перекривав біля прокуратури вночі..., от нехай би в парк зганяв би, перевірив смітники
Фіма до Анонім Показати IP 31 Грудня 2019 16:17
А де наші муніципали???? Чи вони вміють тільки штрафувати і бабусь ганяти...
ку до Фіма Показати IP 1 Січня 2020 10:49
Бабусі беззахистні, а в парку та ще й вночі можна і під зад одержати...
Волиняка до Фіма Показати IP 1 Січня 2020 18:38
Ті активісти колись на кожному кроці вищали, що допомагають патрулювати місто, без них не буде порядку. Ходив там ряжений боров Рижков... і що, де ті всі горлопани-активісти??
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 31 Грудня 2019 13:45
Ні. Це не дієво. Підловіть і зробіть те, що вони зробили із ялинками та сміттєвими контейнерами. Оце саме те.
Анонім Показати IP 31 Грудня 2019 16:19
от бидлоття! це воно скотина зрубало ялинки та буде з ними святкувати новий рік ! да щоб йому руки ....
Лучанин Показати IP 31 Грудня 2019 16:40
Навіщо це робити? Невже нема тих пару гривень купити?? Вже сьогодні біля РАГСУ о 16 годині їх лежить ціла купа!! Бери безкоштовно** А нищити природу тим паче парк міста** Нема слів!
ігор Показати IP 1 Січня 2020 18:27
а непотрібно було міліцію розганяти, ппс постійно парк контролював, тепер заганяйте своїх хвалених муніципалів, хай діжурать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus