USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У луцькому садочку збиратимуть допомогу 4-м дітям, яких виховує лише бабуся

1 Березня 2016 11:28
Благодійний ярмарок для допомоги чотирьом дітям, яких виховує лише бабуся, організовують у луцькому дитячому садку №16.

2-3 березня у луцькому садочку №16 відбуватиметься благодійний ярмарок «Добро починається з тебе», на якому збиратимуть допомогу для сім’ї з Ківерцівського району.

Про це повідомляє «Вісник+К».

Власне родина складається з бабусі та чотирьох маленьких дітей – 10, 8, 7 і 5 років. Маму малечі позбавили батьківських прав через аморальний спосіб життя.

Аби підтримати родину матеріально працівники садочка №16, батьки та діти підготують на ярмарок сувеніри, зроблені власноруч, випічку та інші цікаві речі. Також відбуватиметься збір усього необхідного для знедолених дітей. Зокрема планують зібрати дитячий одяг, іграшки, канцелярське начиння та продукти харчування, щоб передати бабусі, яка виховує малечу.

Працівники ДНЗ №16 розраховують, що до їхньої акції долучаться не лише батьки дітей, які відвідують садочок, а й просто небайдужі громадяни.

Відкриття ярмарку 2 березня о 16:30 в актовому залі ДНЗ №16.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
орест Показати IP 1 Березня 2016 13:13
В облраді і міськраді ідіть пробуйте зібрати а то з простих людей дерете гроші
vb до орест Показати IP 1 Березня 2016 15:43
Ніхто з нікого не дере пане Оресте. Робіть в житті добро і воно вам сторицею повернеться. Милосердя людині дано або не дано. Вам ні! І не дай Боже вам або вашим дітям просити у людей допомоги. А в житті, як на широкій ниві можливо все. Господь посилає випробування всім. Після вашого коментаря вам обов'язково потрібно допомогти саме цій бабусі і її дітям.
НеОрест до vb Показати IP 1 Березня 2016 16:33
Добровільно-примусове збирання грошей з батьків. А керівництво садочку відзвітується перед всіма органами, якими тільки може.
Vb до НеОрест Показати IP 1 Березня 2016 20:51
Якщо з дитячого садочка ми будемо прививати дітям милосердя, почуття співучасті, допомоги ближньому в тяжку хвилину виросте здорове покоління, а не подібне НеОресту (середній рід) примітивне недалекоглядне створіння. Посіяне здорове зерно доброти у дитячі душі через певний час дасть щедрі врожаї і суспільство стане більш морально здоровим.
Ірина Показати IP 1 Березня 2016 16:03
Якщо для вас це здирання грошей, то мені вас шкода.
Микола Показати IP 1 Березня 2016 20:54
Батько цих діток загинув в АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus