USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому центрі реабілітації організують курси невідкладної меддопомоги

23 Лютого 2022 17:32
Усі охочі зможуть пройти курси надання невідкладної медичної допомоги у Центрі реабілітації учасників бойових дій Луцької громади.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

Зокрема, керівник закладу, депутат міськради Ігор Гнетньов повідомив, що силами працівників центру планують організувати курси для населення.

«У нас є інструктори, лікарі, які мають бойовий досвід, у тому числі й досвід застосування тактичної медицини. Ми ухвалили рішення, що від сьогодні маємо можливість, не погіршуючи лікувальний та реабілітаційний процес, проводити навчання з надання невідкладної допомоги відповідно до стандартів ТССС (англ. Tactical Comat Casualty Care – «Тактична допомога пораненим на полі бою», – ВН) і психологічної підтримки», – повідомив він.

З його слів, центр реабілітації надасть інформацію про графіки проведення таких курсів міській раді. Інформацію також розмістять на відкритих ресурсах, аби будь-хто зміг ці курси відвідати.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євген Показати IP 23 Лютого 2022 18:49
"планують"? Це вже давно мало бути сплановано!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus