USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді виділили 5 мільйонів на розподіл природного газу та електроенергії

12 Червня 2020 15:25
У департаменті фінансів та бюджету Луцької міської ради зменшили видатки на надання субвенції обласному бюджету для КП «Обласної клінічної лікарні» в сумі 5 мільйонів гривень. Натомість, ці кошти розприділили між ДКП «Луцьктепло» та ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це під час дистанційної позачергової 82 сесії Луцької міської ради сьогодні, 12 червня, повідомила директорка департаменту фінансів Лілія Єлова.

З її слів, за рахунок скорочення субвенції, наданої КП «Обласна клінічна лікарня», Луцька міська рада надасть фінансову підтримку ДКП «Луцьктепло» та ПрАТ «Волиньобленерго». Так, на оплату за розподіл природного газу АТ «Волиньгаз» збільшать видатки на 4 мільйони гривень, а для розподілу електричної енергії ПрАТ «Волиньобленерго» – у сумі 1 мільйон гривень.

Луцькі депутати такі зміни до бюджету ухвалили.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що під час 82 дистанційної сесії Луцької міської ради, що відбулася 12 червня, на відшкодування збитків, пов’язаних із пошкодженням маніпулятора та екскаватора муніципальної варти базарниками під час демонтажу контейнерів на Центральному ринку, з міського бюджету виділили близько 150 тисячі гривень.

Також під час сесії земельну ділянку на вулиці Глушець у Луцьку, де розташоване футбольне поле «Піонер», за зверненням КП «Луцький міський центр Спорт для всіх», передали комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради». Голова Волинської обласної дитячої громадської організації «Студія Тоніка», депутат Микола Дендіберін розповів, що добивася цього рішення протягом 34 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus