USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку активно продовжують ремонти доріг та дворів

18 Квітня 2018 19:23
Капітальний ремонт вулиці Ковельської планують завершити вже у травні, а у густонаселеному мікрорайоні на проспекті Соборності капітальні ремонти прибудинкових територій саме в розпалі. Крім того, тверде покриття влаштовують на провулках у приватному секторі, де ніколи раніше не ремонтували доріг, а також у Луцьку триває облаштування комфортних зупинок громадського транспорту.

Перебіг ремонтних робіт у різних мікрорайонах міста проінспектували представники міської влади 18 квітня.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась та радник Луцького міського голови Ігор Поліщук перевірили, як тривають роботи з капітального ремонту дорожнього покриття на вулиці Ковельській. Зокрема, тут ремонтують дорожнє покриття на трьох відрізках – від Стиру до вулиці Глінки, від вулиці Глінки до річки Омелянівки та від вулиці Чернишевського до межі міста. Розпочали роботи торік. Загальна вартість робіт – 20,552 мільйона гривень.


На провулку Сосюри облаштували щебеневе покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Загальна вартість робіт становила 140 тисяч гривень.


Розпочався капітальний ремонт прибудинкових територій на проспекті Соборності, 42, 42а загальною вартістю 1,65 мільйона гривень.


На проспекті Відродження, 1 облаштували посадковий майданчик на зупинці громадського транспорту. Обійшлися роботи у 190 тисяч гривень.


Як розповів Ігор Поліщук, зважаючи на сприятливі погодні умови, у місті розпочалися масові ремонтні роботи. Те, що ремонт вулиці Ковельської триває ще з минулого року, він пояснює тим, що потрібно було нормально облаштувати зливову каналізацію. Зробили три гілки цієї каналізації для того, щоб вода після опадів не лишалася та не руйнувала асфальт, адже ремонт роблять на роки та з серйозним підходом, аби дорожнє покриття не знищилося швидко та не довелося за кілька років повертатися до ремонту вулиці. Капремонт Ковельської планують завершити не пізніше кінця травня.

Ремонт двору на проспекті Соборності підрядник обіцяє завершити за три тижні, а потім розпочнеться ремонт прибудинкової території на вулиці Кравчука, 1-3. Зважаючи на побажання місцевих жителів, у дворі влаштовують пандуси та встановлять спортивне обладнання тощо. Також на проспекті Соборності розширили посадковий майданчик на зупинці громадського транспорту.


Щодо вулиці Сосюри, як зазначив Ігор Поліщук, то раніше на ній ніколи не було твердого покриття, у багнюці після дощів застрягали автомобілі і люди не могли нормально дійти додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олександр Показати IP 18 Квітня 2018 19:43
На відродження де зупинка, закопали пеньок і вже яма просіла під бруківкою. За що там 190 тисяч? Каліки не можуть бруківку нормально покласти.
Інспектор Показати IP 18 Квітня 2018 20:41
Дуже вдале фото біля Пакко на Ковельській, з "великою" вибоїною, як для "якісних доріг"))
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2018 21:44
Двір Грушевського 8-10 в жахливому стані,особливо коли пройде дощ!Але цього двору навіть в списку на реконструкцію немає,хоча вже весь район має прекрасні двори(деякі з них і до реконструкції були в нормальному стані) Діток в дворі багато,а гратись їм ніде...Мамочкам навіть з дитячим візочком непросто через весь двір проїхати,навіть по так званому ,,тротуарі‘‘ біля будинку-одні ями та болото...
Ляля Показати IP 18 Квітня 2018 22:09
А перехід навпроти пако? Коли поновлять———————————!!!!
Галина Показати IP 18 Квітня 2018 22:21
А на Гетьмана Сагайлачного пів вулиці зробили ще два роки тому, а пів лишили і не збираються дороблбвати, хоча всі вулиці і двори кругом вже поремонтували
Урбаніст Показати IP 18 Квітня 2018 23:48
Добре, що роблять. Але роблять місто для машин, а не людей. Де тротуари на Ковельській? Острівці безпеки де? Доречі скоро їх треба буде обовязково робити, по новому закону. А у дворах все менше місця для людей, все в асфальті для машин. А ще у Європу хочемо.
МЕДИКИ Показати IP 19 Квітня 2018 07:58
МОЛОДЦІ ! Є ВИДИМИЙ ПОЗИТИВ В ДІЯЛЬНОСТІ МІСЬКОГО КЕРІВНИЦТВА.
Смл Показати IP 19 Квітня 2018 08:27
А коли буде Молоді 17б і 19 подивився там страшно дорога як карпати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus