USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - автопробіг на честь річниці Колківської республіки

13 Травня 2016 18:17
Лучан запрошують на автопробіг з нагоди утворення Колківської республіки. Окрім того, з нагоди річниці у Колках пройде урочиста хода.

Заходи, приурочені до 73-ої річниці від дня створення Колківської республіки, відбудуться у Луцьку та Колках у неділю, 15 травня, - повідомляють у прес-службі волинського осередку «Свободи».

О 10:30 з Театрального майдану та вулиці Градний Узвіз у Луцьк розпочнеться автопробіг на честь відзначення 73-ї річниці Колківської республіки. Автопробіг відбудеться за маршрутом: Театральний майдан – вулиця Градний Узвіз – вулиця Глушець – вулиця Паркова – проспект Волі – вулиця Богдана Хмельницького – вулиця Ковельська – вулиця Набережна – вулиця Шевченка – проспект Волі – Київський майдан – вуиця Рівненська – проспект Відродження – проспект Молоді – проспект Соборності – вулиця Гордіюк – вулиця Ківерцівська.

О 13:00 у селищі Колки Маневицького району розпочнеться урочиста хода від пам’ятника Колківській республіці до пам’ятного знаку загиблим воїнам УПА, біля якого буде проведено мітинг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 13 Травня 2016 18:28
На честь ЛНР-ДНР нічого немає?
Григорій Іванович до Анонім Показати IP 13 Травня 2016 20:59
Чого ж немає , такі як ти роблять пробіг на самокатах кругом лікарні в Ліпінах
Петро Показати IP 13 Травня 2016 18:38
Дякую всім організаторам, які в цей період суспільного розвитку, попри всі негаразди, знаходять можливість робити такі памятні дійства! Слава Україні!!!!!!!!!!!!!
Активіст до Петро Показати IP 13 Травня 2016 20:55
В одну сторону.
ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Травня 2016 21:53
Не завадило би зробити автопробиіг до новоствореної Судченської народної республіки.
Тутешній Показати IP 14 Травня 2016 08:24
Прокинулося шобло! Неподобається? Поклажу в руки і додому до расєї! Осіли тут з радянських часів на чужих хлібах хохлятьські гниди діди і батьки все життя крали і мордували у чесного Українця, а ви лишилися під згнившим плотом бо ні на ніц не здатні, навіть незнаю як то і вам прожити без комсомолу, октября, обхсс, і кгб. Хороші люди і правильний захід навіть не дивлячись на те що організовують його під політичними прапорами, але хоч чим більше буде таких заходів то і діти та внуки будуть знати свою історію і не будуть день трауру по другій світовій війні (9 травня) називати 'отєчєствєною войньою' як при совках навчали, тоді може і в країні буде толк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus