USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «Бу-Ба-Біст» анонсував новий роман

17 Вересня 2015 16:16
Олександр Ірванецьу Луцьку16 вересня презентував збірку «Санітарочка Рая» від видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га», - повідомляють організатори.

Перша презентація книжки відбулась в Інституті філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки.

Студентам філологам та журналістам, окрім всіма улюбленого вірша про Санітарочку Раю («Травнева балада»), Олександр Ірванець читав поезію на політичну тематику, супроводжуючи їх життєвими історіями. Письменник розповів студентам про себе як прозаїка, драматурга та перекладача.

На вечірній презентації у творчій кав’ярні «Druzi Forever», де яблуку ніде було впасти, Ірванець читав вірші з нової книги та попередньої збірки «Пісні війни».

У книзі «Санітарочка Рая» зібрані переважно старі вірші письменника. Їх до книги обирав сам видавець. Трохи любовної лірики, трохи політичної сатири, римовані поезії та верлібри, давно знані вірші письменника та нещодавно створені – все це увійшло до ще свіжої книги від «А-ба-ба-га-ла-ма-ги».

Окрім презентації «Санітарочки Раї», Олександр Ірванець проанонсував, що вже працює над наступним романом під назвою «Харків 1938», в якому описана Українська держава, що не увійшла до складу СРСР.

Організатори заходу – мистецьке об’єднання «стендаЛь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
55 Показати IP 17 Вересня 2015 20:41
На 12-й фотці редактор поставив дівчині синяка замість "червоних очей"... Поправте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus