USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Луцьку демонтують бетонні обмежувачі руху. Де саме

7 Грудня 2022 08:58
Луцькі муніципали розпочали демонтаж обмежувачів руху автотранспорту у Старому місті. Вчора розібрали бетонний блок зі світлофором та боларди на вулиці Братковського, 1.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

Ці обмежувачі перешкоджають проїзду машин швидкої, пожежної, прибиральної, аварійної техніки та підлягають демонтажу згідно з рішенням виконкому міської ради від 16 лютого цього року.

Також обмежувачі руху планують знести на вулицях Драгоманова, Кафедральній і Замковій задля впорядкування проїжджих частин вулиць.

Підставою для демонтажу обмежувачів руху на вказаних вулицях міста є відсутність необхідних погоджень на їхнє розміщення, а також звернення до Луцької міської ради ГУ ДСНС України у Волинській області, для якої подібні перешкоди ускладнюють або взагалі унеможливлюють проїзд до місця виклику автомобілів пожежної та рятувальної техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Перпетум мобіле Показати IP 7 Грудня 2022 09:16
. Ставим - отримуємо гроші з бюджету, розбираєм - отримуємо гроі з бджету.. Далі через півроку рік - ставим,
Анонім до Перпетум мобіле Показати IP 7 Грудня 2022 10:49
рух - це життя )
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2022 10:38
Виглядає як розчистка проїзду для будівельної техніки для робіт на замковій площі. Але то не факт. Можливо це просто турбота про громаду та туристів. Але то не факт.
Виборці Показати IP 7 Грудня 2022 11:00
А тепер поставте обмежувачі руху біля магазину "Сільпо" на Київському майдані ! Автомобілі їздять по тротуарах і по пішохідних зонах ! Вдень на роботу не можна пройти, а вночі - до дому ! Який дурень зробив проект організації транспортного і пішохідного руху ? Який корупціонер погодив його ? Там явне порушення будівельних норм і правил ! Чекаєте коли хтось людину переїде ?
Че Показати IP 7 Грудня 2022 11:13
А коли їх ставили в голову не приходило, що це - повна х..ня, тобто марна трата коштів місцевого бюджету?
До Че Показати IP 7 Грудня 2022 12:59
Кому-як...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus