USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку хотіли демонтувати останні автомати з газованою водою

1 Квітня 2015 11:08
Члени виконавчого комітету міста Луцька хочуть демонтувати радянські автомати з газованою водою на території всього міста.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 1 квітня.

Так, мова йшла про розміщення підприємцем Таранюк тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на вулиці Сенаторки Левчанівської, 11 в.

Однак, зі слів колишнього першого заступника Луцького міського голови, члена виконкому Святослава Кравчука, за цією адресою знаходиться майже останній у Луцьку автомат з газованою водою. Ще один такий самий є в ДЮСШ № 2.

«Це – «відрижки» радянського минулого. Їх усіх треба демонтувати, адже ми йдемо в цивілізоване суспільство», - зазначив посадовець.

Однак члени виконкому вирішили залишити ці автомати, мовляв, для багатьох лучан це - «спогади дитинства». Щоправда, їх дещо облагородять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
патріот Показати IP 1 Квітня 2015 11:23
ти сам , як та відрижка. мені дуже подобалась вода з сиропом. постав щось аналогічне і намалюй європейський прапор,бовдур
Анонім Показати IP 1 Квітня 2015 11:24
Сам ти "відрижка" смердюча без роду-племені і минулого.
E.O.S. до Анонім Показати IP 1 Квітня 2015 13:36
йди комуняка!!!
Анатоль_ Показати IP 1 Квітня 2015 11:28
Замість автоматів з водою-нові европейські ціни на газ, електрику та опалення. А з травня і на воду. Зарплати по старому.
Анонім до Анатоль_ Показати IP 1 Квітня 2015 11:36
коментар було видалено
ауау до Анатоль_ Показати IP 1 Квітня 2015 13:53
скучаєш за ковбасою по 2,20 і чергами з дефіцитом? ау геронтофіли, відкривайте очі, хватить жити на шару
Lvbnhj Показати IP 1 Квітня 2015 11:34
ото людям нема чим зайнятись ))) в Луцьку проблем немає окрім цих автоматів? чи вам на лапу не дали ...
В бовдурі тихо гуло Показати IP 1 Квітня 2015 12:03
Хамелеон-чинуша пристосувався до сьогодення, похаяв те що було добре в радянському минулому і він вже гевропа. Демонтувати таких бовдурів-чинуш з Самою МНІМАЛЬНОю пенсією, щоб не смерділи!
крам Показати IP 1 Квітня 2015 13:29
Кравчук навпаки говорив. що його треба залишити. це як згадка. а не казав прибирати це. він пропонував облагородити там території біля)
в Показати IP 1 Квітня 2015 17:07
"автомати з газованою водою"?, я помиляюсь в тому що автомат це вкинув гроші і отримав воду (радянський автомат то скляний постійний стакан в який льеться вода газована і.т.п. і повне самобслуговування)? Звиняйте але автор статті має уявлення про що пише? Для тих хто не знає (може я щось пропустив в роботі так званого "автомата" хоча живу недалеко) там даєш тітоньці гроші, вона натискає кнопку а тоді вже ставить туди стакан сама і видає результат на руки. При такому "самообслуговуванні" такий "автомат" нічим не відрізняється від сифона з газ водою, який стоїть на столі в продавця. Якщо йде мова про використання (для ностальгії та інше) самого зовнішнього вигляду того "автомата" то інша справа, але "облагородять" і вже і вигляду не буде. який сенс.
СССР Показати IP 2 Квітня 2015 12:42
Сусаніни заведуть нас у майбутнє, Гараджа вже переповнена !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus