USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку для внутрішньо переселених дітей влаштували спортивні розваги

8 Червня 2022 21:54
Триває втілення спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ – ПОРУЧ, спортивну складову якого реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

На початку червня було проведено серію активностей для дітей в спорткомплексі «Арена-Спорт» КРЦ Adrenalin City у Луцьку.

Головну увагу приділили внутрішньо переселеним дітям, які проживають у хостелі цього культурно-розважального центру. У заходах на різних майданчиках спортивної арени брали участь діти з Маріуполя, Берислава, Бучі, Тростянця, Костянтинівки, Сєверодонецька, Волновахи, Нової Каховки. Місцеві дітлахи теж активно долучилися до проєкту.
З підопічними на різних локаціях почергово працювали психологи, медичний працівник, тренер. Діти знайомилися, грали в різні ігри, спілкувалися, розважалися й отримали багато позитивних емоцій.

Читати ще: Асоціація футболу Волині долучилася до проєкту підтримки дітей і молоді через спорт
Завдяки професіоналізму та досвіду Дмитра Голоскокова, який зумів захопити дітей від 5 до 14 років, тут панувала хороша атмосфера. По завершенню представники проєкту ПОРУЧ та Асоціації футболу Волині привітали усіх дітей, роздали подарунки та ласощі.
Загалом такий формат роботи сприятиме психологічному відновленню дітей після пережитого травматичного досвіду та подоланню страхів.

Читати ще: На Волині стартував проект психологічної підтримки через заняття спортом

Такі заходи планують щотижнево проводити на території Волинської області. Осередки, де проживають внутрішньо переселені діти, керівники громад, навчальних закладів, батьки, які бажають залучити дітей до участі у проєкті, можуть звертатися в Адміністрацію АФВ. Контактна особа – Володимир Журибіда (066-307-74-59).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus