USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – ДТП на рівненському перехресті

7 Серпня 2019 10:32
Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої легковик Volkswagen Caddy зіткнувся Toyota Camry, сталася 7 серпня біля рівненського перехрестя.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці аварії.

Зі слів свідків, близько 10:00 години автомобіль марки Volkswagen Caddy, не дотримавшись безпечної дистанції, в’їхав у Toyota Camry.

Внаслідок ДТП обидві транспортні засоби отримали незначні механічні ушкодження. Зокрема, у Toyota Camry – пошкоджений задній бампер, а у Volkswagen, відповідно, передня частина авто.

За станом на 10:22 на місці автопригоди працюють працівники патрульної поліції, один із яких, власне, і припустив, що аварія могла статися через недотримання безпечної дистанції одним із водіїв. Однак, усі деталі ДТП з’ясовують.

Через ДТП на цьому відрізку дороги дещо ускладнений рух транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus