USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку готуються запровадити картку лучанина

20 Грудня 2017 18:22
Картку, що допоможе впорядкувати проїзд пільгових категорій населення у громадському транспорті, зможуть впроваджувати у Луцьку в березні 2018 року.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня.

Під час обговорення проекту бюджету міста на 2018 рік член комісії Павло Данильчук поцікавився, чи будуть у місті впроваджувати картку лучанина.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що нещодавно заступник міського голови працював у місті Мукачеве, де вже впроваджена в життя картка жителя міста «Ощадбанком». У Луцьку наразі працюють з «Ощадбанком» та «ПриватБанком» і початок реалізації проекту припадатиме, з його слів, на лютий-початок березня.

В інших містах, де такі проекти реалізовані, вивчають можливі недоліки. Наприклад, у Мукачевому в автобусах встановили турнікети і якщо заходить, до прикладу, мама з дитячим візком, це створює їй незручності. Тому пропрацьовують найбільш оптимальний варіант для міста і лучан, щоб у березні приступити до реалізації проекту.

Перед початком реалізації проекту обіцяють організувати круглий стіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
УВАГА !!!!!!!!!!! Показати IP 20 Грудня 2017 19:26
під цією маркою планують суттєво зменшити права пільговиків на безкоштовний проїзд всупереч законодавству України
Anonymous Показати IP 20 Грудня 2017 19:52
К бісу пільговиків! Платити повинні ВСІ, хай по 50 коп., але ВСІ! Інакше через рік будем їздити по 6, через 2 - по 8... І необлікованих перевезень поменшає. Час вводити електронний квиьток, і баста! Повсюдно - в тролейбусах, маршрутках. І хай перевізник чітко платить податки, а не тільки кишені напихає і втікає ввечері з рейсу. Зійшов з маршруту з неповажної причини - штраф в міський бюджет 5 тисяч, не вийшов на рейс взагалі - 10.
Анонім до Anonymous Показати IP 20 Грудня 2017 21:09
Час на кожного одіти єлектронний браслет. Він вимагае сидіти вдома. Тоді ті хто мае право безкоштоаного проїзду не буде висвічуватися іїх противники не будуть дратуватися,тому що самі будуть тако ж мати єлектронні браслети і сидіти вдома.
УВАГА !!!!!!!!!!! до Anonymous Показати IP 21 Грудня 2017 10:21
розпочнемо з перевізників. 1. перевести всіх на загальну систему оподаткування з обовязковим щорічним аудитом. 2. зобовязати встановити засоби контролю перевезених пасажирів (касові апарати, електронні квитки тощо). далі - виділяти пільговикам з бюджету кошти для оплати проїзду в транспорті.
До аноніма Показати IP 20 Грудня 2017 21:14
За атошних ви будете платити чи що?
лучанин Показати IP 21 Грудня 2017 13:31
картка лучанина це черговий "валідатор"
Зірочка Показати IP 21 Грудня 2017 17:53
Я також ЗА, щоб оплачували всі проїзд(нехай менше, але всі). А то катаються пільгові категорії в транспорті то за газетами в інший кінець міста(бо ж в транспорті можна з людьми поспілкуватися), а інші на роботу в переповненому транспорті повинні добиратися. І ще цікавить, а мами в декреті(які отримують 860 гр) матимуть право пільгового проїзду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus