USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Каналізування Вересневого планують завершити до кінця серпня

11 Липня 2017 09:13
До кінця літа планують завершити спорудження каналізації на Вересневому, аби стоки не виливати на поля фільтрації цукрового заводу, а пустити в міську мережу очистки. Саме змішування стоків із відходами заводу «Біопек» називали однією з причин виникнення смороду в Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 11 липня.

Як повідомив заступник міського голови Костянтин Петрочук, наразі на проектну документацію щодо проекту чекає експертиза та оцінка, після чого приступлять до підключення каналізації.

«За серпень завершать роботи. Це єдине, що місто може зробити у плані роботи», - зауважив Костянтин Петрочук.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що наразі знезараження завод призупинив. А останнім часом все більше скарг на сморід надходить з центру міста та 33-го, 40-го кварталів.

«Муніципали щодня працюють та здійснюють обстеження, виявляють викид незаконних стоків у різних місцях, зокрема і в Сапалаївку», - зазначив Пустовіт.

Виконувач повноважень міського голови зауважив, що проблема зі смородом – це зона відповідальності області та району, адже чимало об’єктів, які спричиняють неприємний запах, знаходяться поза містом і юридичного механізму впливу у міськради на них немає. Також Григорій Пустовіт додав, що триває і політизація проблеми та намагання окремих осіб скористатись ситуацією у власних цілях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 11 Липня 2017 12:32
До місяця буде експертиза,потім тендер,потім отримання дрзволу на роботи—виходячи із цього виконання робіт у серпні не можливе,якщо їх виконувати з дотриманням всіх вимог, або роботи фактично вже виконуються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus