USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку - ялинка на воді

8 Січня 2014 11:11
Свято “Ялинка на воді” відбулось у дитячо-юнацькій спортивній школі №1, що у мікрорайоні Вересневе обласного центру. Побачити Діда Мороза у басейні і поплавати біля ялинки прийшли юні спортсмени, їх друзі, тренери та батьки, інформує ВОДТРК.

Під час новорічно-різдвяних свят де тільки не доводилось бувати Снігуроньці і Діду Морозу. В дитсадках і школах, у театрах і на майданах, в сучасних багатоповерхівках і у стареньких сільських хатах. Цього року Дід Мороз із внучкою потрапили навіть у… басейн.

Свято розпочалось із естафет для найменших відвідувачів басейну. Вони плавали різними стилями, передавали естафети та демонстрували вміння, які здобули за час відвідування занять. Згодом були змагання для старших плавців. Коли стемніло, розпочалась особлива феєрія: діти плавали з маленькими лампадками у воді. А на закінчення свята організатори (на чолі із директором спортивної школи Русланою Оксентюк) вручили учасникам призи.

Нагадаємо, що реконструкція спортшколи була проведена за кошти благодійного фонду "Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ната Показати IP 8 Січня 2014 11:26
бред. що тільки не придумають. Але нове щось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus